Camping Cuevas Mar

• Lozen afvalwater

Als ik 10 sterren kon geven, zou ik dat doen. De omgeving is niet de beste, maar dit is een kleine oase van rust, vooral als je net als wij een lange rit naar het zuiden hebt gemaakt en toe bent aan wat ontspanning. Het personeel bij de receptie en de bar zijn erg vriendelijk en het is onlangs gerenoveerd, dus de foto's hier doen het geen recht... het zwembad en de bar zijn supercool met rustige relaxmuziek en het schoonste zwembad. Absoluut top, ik kom zeker terug!

Dit is de derde keer in twee maanden dat ik hier ben. Ik werd iedere keer uiterst vriendelijk geholpen en de prijzen waren altijd acceptabel. De douches zijn altijd schoon en hebben warm water. Reserveren is niet nodig. Ik kom zeker terug!

Emi2017

apr 2025

2 nachten op deze camping verbleven. Sinds de overname door de Taiga Group is het slecht gesteld met de plek. De focus zal waarschijnlijk liggen op de verhuur van stacaravans en tenten. De receptie wordt verzorgd door het restaurant. Niemand let op wie er binnenkomt, het hek is weggehaald, d.w.z. h. vrij toegankelijk voor iedereen. Er is slechts één sanitairgebouw per 60 plaatsen. Toiletpapier wordt niet bijgevuld.

Palomares Bajo 85

04617, Palomares, Spanje