Camping Playa La Bota

3.2

• Lozen afvalwater

3.2

Valt niets aan toe te voegen behalve dat voor zo'n camping wifi overal moet zijn en niet alleen bij het restaurant. Is overigens niet open in de avond tijdens voorseizoen. Sluit reeds om half zes.

Avigerus

jan 2026

We hebben hier een week doorgebracht en zelfs in de winter waren de dagen aangenaam. We hadden een goede plek om onze camper te parkeren, dicht bij vers water en elektriciteit. 4 ampère is inbegrepen, maar we hebben extra betaald voor 10 ampère. Geen problemen - al met al komen we zeker terug en we raden deze camping natuurlijk aan iedereen aan.

paar dagen geleden hier geweest na dagje strand bij Punta Umbria vriendelijke ontvangst en genoeg plek alles is er,het werkt en is schoon, maar helaas heeeeeel veel oude caravans en andere troep die van deze camping een triest iets maakt zonde,want op zich is de locatie goed,maar nu is het er echt triest voor nachtje op doorreis kan net

A-497

Punta Umbría, Spanje

37° 12' 29" N 7° 1' 24" W

37.20811 -7.02334

toegang tot het strand [500m, key] - verouderd sanitair - dennenbos [Let op: hars!] - zandige percelen - restaurants - zeer rustig buiten het seizoen [juli/ augustus]

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!