Camping Tajo Rodillo

• Douche

• WiFi

Hondehei

jul 2025

Een bijzondere camping door de ligging. Wij hebben gelukkig een kleine camper waardoor we aan het eind eerst konden keren en daarna de camper wegzetten, parcels numero uno! Een juweel van een plekje! Het is allemaal erg krap maar wij vonden het erg leuk hier. Sanitair is basic en netjes schoon. Mensen zijn heel aardig en dorpje Grazalema mag er ook zijn. Heel pittoresk, wel behoorlijk schuine straatjes en een flinke tippel.

Guanmobi

jun 2025

Geen plaats op de camping dus lekker met de camper aan de overkant gestaan, lekker rustig, gratis en prachtig zich over het dorp.

Prachtige kleine natuurcamping waar slechts een paar kleine campers kunnen staan. Sanitair is prima en steeds schoon. Vriendelijke eigenaars die betrokken zijn. Gratis gebruik van wasmachine en droger. Op loopafstand van dorp en mooie wandelingen in de bergen achter de camping met gemzen en vale gieren. Een aanrader dus.

Calle Jerez 39

11610, Grazalema, Spanje

36° 45' 32" N 5° 22' 26" W

36.75888624 -5.37388466

gelegen in het hart van de Sierra de Grazalema - natuur met de eenvoud en rust van een eenvoudig landleven - centrum 100m