@Guanmobi
zeer mooie en rustige camping, alles erop en eraan, miste wel een bar/ restaurant, daarom slechts 4 sterren. In de ochtend goeie croissantjes, napolitano con chocolate of baguette. We snappen niet goed de negatieve reacties. We waren hier januari 2026
Geen plaats op de camping dus lekker met de camper aan de overkant gestaan, lekker rustig, gratis en prachtig zich over het dorp.
Deze camping is zeer duur geworden, van €28 in augustus vorig jaar naar €44 april dit jaar! Prijzen zijn dag prijzen afhankelijk of er iets te doen is of niet.
Camping op wandelafstand van het meer waar je allerlei wateractiviteiten kan doen of gewoon lekker aan t strand kan gaan liggen. Je kan mooi naar het dorp wandelen door het bos langs de rivier. Ook een mooie uitvalsbasis wie van fietsen houd. wij waren er in mei en was lekker rustig, zeer schaduwrijke plaatsen. prijs € 31,58 elektriciteit inbegrepen.
Zeer rustige CP, goed om de nacht door te brengen. Je kan ook nog een bezoek brengen aan de middeleeuwse schepen.