Parque De Las Canteras

• Campinggedrag niet toegestaan

Deze plek is dus een absolute aanrader voor een bezoek aan Granada als je een scooter hebt. Fietsen is ook een optie, maar dan moet je wel in goede conditie zijn. Het verkeer moet je niet onderschatten. Wat wij echt onbegrijpelijk vinden, is dat er overal zoveel vuil en afval ligt. Er staat een grote afvalcontainer op het plein. De bewoners planten jonge bomen, maar gooien hun afval vervolgens gewoon op de grond.

Muckel-II

okt 2025

We waren er voor de tweede keer omdat je met de scooter naar Granada kunt. We vinden het een geweldige plek! En iedereen heeft waarschijnlijk wel genoeg water voor een dag of twee 🤷‍♀️ Want de plek is niet voor langere tijd bedoeld! Eén ster afgetrokken omdat het er behoorlijk smerig is met 🐕 💩! We zijn zelf hondenbezitters en we snappen niet waarom ze het niet opruimen!! De politie was er vandaag en vertelde ons dat we er niet meer mogen parkeren.

Ford2009

apr 2025

prima plekje om te wandelen en te overnachten met water verharde ondergrond geen gras meer

18140, La Zubia, Spanje

37° 7' 0" N 3° 34' 5" W

37.1167168 -3.56799909

Parking bij natuurpark - gebruik GPS-coördinaten - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!