@Die-Welt--Anschauer.
- 2002
Deze plek is dus een absolute aanrader voor een bezoek aan Granada als je een scooter hebt. Fietsen is ook een optie, maar dan moet je wel in goede conditie zijn. Het verkeer moet je niet onderschatten. Wat wij echt onbegrijpelijk vinden, is dat er overal zoveel vuil en afval ligt. Er staat een grote afvalcontainer op het plein. De bewoners planten jonge bomen, maar gooien hun afval vervolgens gewoon op de grond.
3 foto's toegevoegd · 10 maanden geleden

Na twee nachten op deze camping is ons oordeel duidelijk en ondubbelzinnig. Absoluut top en een echte aanrader. Er wordt nog steeds aan de bouw gewerkt en sommige dingen zijn nog niet helemaal af, maar de vriendelijkheid van de eigenaren maakt dat ruimschoots goed. De spareribs waren fantastisch en de bediening was ontzettend leuk. Tot de volgende keer! ...
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 maanden geleden

De eigenaar was ongelooflijk vriendelijk en kwam persoonlijk controleren of alles in orde was. Heel erg bedankt!
Nice operator is zeker correct, maar 20€? Iedereen moet voor zichzelf beslissen of het de moeite waard is.
Er vinden momenteel veel moderniseringen plaats. De plek is echt prima en de Moezel is altijd een bezoekje waard.
De locatie is heel goed gelegen en de beheerders zijn heel aardig. De prijs is nu verhoogd naar 20€ en dat is nogal een statement.
Er gebeurde dus niet zo veel begin februari, maar voor ons was het echt geweldig. Iedereen die elektriciteit nodig heeft, kan het krijgen. Water en afvoer zijn ook zonder problemen mogelijk. Maar het restaurant is een absolute aanrader. Zeer lekkere gerechten, superlekker en de prijzen zijn echt meer dan redelijk. Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. Bedankt!
Het is oké dat de plek na hevige regen meer op een moeraslandschap lijkt. Maar een geldautomaat die alleen maar hard geld wil, is een beetje te oud. Theoretisch zouden kaartbetalingen ook kunnen werken, maar dat viel weer tegen. Dan blijft de Parkster-app over, die werkt maar extra kosten met zich meebrengt en niet in principe voor iedereen geldt. Het is jammer, want de plaats is altijd een reis waard.