Route 66 Tabernas

• Douche

D

Die-Welt--Anschauer.

5 dagen geleden

Na twee nachten op deze camping is ons oordeel duidelijk en ondubbelzinnig. Absoluut top en een echte aanrader. Er wordt nog steeds aan de bouw gewerkt en sommige dingen zijn nog niet helemaal af, maar de vriendelijkheid van de eigenaren maakt dat ruimschoots goed. De spareribs waren fantastisch en de bediening was ontzettend leuk. Tot de volgende keer! ...

TonnieOldeHeuvel

2 weken geleden

wij hebben hier 2 dagen gestaan top locatie met vriendelijke mensen , wij hebben gebruik gemaakt van de doucheruimte voor invaliden dit was goed geregeld, en het klopt ze zijn druk bezig met het aansluiten van de elektra, wij komen zeker nog eens terug

Ingrid46

2 weken geleden

Fijne plek. Geen electra maar daar wordt hard aan gewerkt. Sanitair is verouderd maar schoon. Op fietsafstand van het dorp. Op marktdag is het daar wel gezellig. Bij het restaurant is het heerlijk eten en in het weekend live muziek.

Diseminado Albardinales 33

04200, Tabernas, Spanje

37° 4' 22" N 2° 21' 32" W

37.07264 -2.35898

bij restaurant in USA stijl - gelegen in de dessert van Tabernas - nieuwe camping voor 160 plaatsen in opbouw - rondom veel western dorpen waar geregeld films worden gemaakt - zelfs bij ons worden veel films geproduceerd - centrum 2km