3,51van 5
  • december 2023

Een camping met veel potentieel. Nog enkele verbeteringen zullen het een vijfsterrenverblijf maken.

• december 2023

Prima camperplaats, 1 nachtje gestaan. Nieuw sanitair, helaas geen wc brillen en ik zag geen ruimte in douche om kleding op te hangen. €10,- per nacht Electra €5,- extra werkt nog niet op alle plekken. Ze doen wel ontzettend hun best en restaurant Route66 is helemaal in passende sfeer!

• september 2023

Geweldig plek. Camping in aanbouw maar operationeel. Alles is gepland, maar laten we ze de tijd geven om het werk te voltooien. Heel leuk project. Vriendelijk Frans Engels Spaans welkom. Atypische en zeer aangename plek. Ik raad ten zeerste aan. 10 euro + 5 euro voor elektriciteit

wyns

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 46 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,51van 5

• september 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Route 66 Tabernas