Een camping met veel potentieel. Nog enkele verbeteringen zullen het een vijfsterrenverblijf maken.
Prima camperplaats, 1 nachtje gestaan. Nieuw sanitair, helaas geen wc brillen en ik zag geen ruimte in douche om kleding op te hangen. €10,- per nacht Electra €5,- extra werkt nog niet op alle plekken. Ze doen wel ontzettend hun best en restaurant Route66 is helemaal in passende sfeer!
Geweldig plek. Camping in aanbouw maar operationeel. Alles is gepland, maar laten we ze de tijd geven om het werk te voltooien. Heel leuk project. Vriendelijk Frans Engels Spaans welkom. Atypische en zeer aangename plek. Ik raad ten zeerste aan. 10 euro + 5 euro voor elektriciteit
Diseminado Albardinales 33
04200, Tabernas, Spanje37° 4' 22" N
2° 21' 32" W
-2.35898
campingroute66tabernas@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons