Camping Valle de Bujaruelo

Davetb

sep 2025

Wat een heerlijke vondst. Prachtig schone camping, erg vriendelijk en behulpzaam personeel, de douches zijn geweldig - je kunt de waterdruk en temperatuur regelen, geen drukknoppen op de kranen, het restaurant was fantastisch - we hadden gegrild lamsvlees en 'rundvleeskoteletten' - wat een enorme biefstuk was. We reden 8 minuten de vallei in naar een enorme parkeerplaats om de vele wandelingen te beginnen.

HettyT

jun 2025

Wat een geweldige camping! Vriendelijke mensen, heel schoon sanitair en gewoon een heel fijne sfeer. We bleven hier drie nachten: prachtig weer gehad, fijne wandelingen en een keer in het restaurant gegeten en dat was heerlijk!

Nette camping met vriendelijk personeel. oudere dame spreekt Engels. Eten in restaurant is super. wel een uitdaging om hier te komen, maar zeker de moeite waard. Stoffig ritje.

22376, Torla-Ordesa, Spanje

42° 40' 39" N 0° 7' 24" W

42.6775 -0.12329

Rustige camping - gebruik GPS-coordinaten - schoon sanitair - uitstekende keuken met redelijke prijzen - centrum 5km

17 mei t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug