Parking

• Voorzieningen passanten

• Vuilnisbak

h610

jun 2025

Deze Aire is gerenoveerd. Mijn bezoek vond plaats op 19 juni 2025 en het ziet er gloednieuw uit. € 9 per nacht, inclusief elektriciteit. Grijs/Zwart afvalverwerking en water. U kunt ook persoonlijk betalen bij het toeristenbureau of de QR-code volgen die bij de ingang van de Aire staat. Wij waren vlak, anderen hadden hellingen gebruikt. Het uitzicht op de bergen is adembenemend. Het oude station, dat is omgebouwd tot hotel, heeft een prachtig ontwerp. Lokale cafés en bars.

Dit is een grote parkeerplaats zonder faciliteiten voor campers. Maar het is rustig, veilig en dichtbij de stad en het gerenoveerde prachtige station. Bij het stationshotel dronken we wat in de bar, ondanks bordjes dat de toegang alleen voor bewoners was. Vraag ernaar bij de receptie.

De CP is smal en kort maar voldoet prima om Canfranc te bezoeken. Na ons bezoek zijn we dan ook verder gereden.

Calle Huesca 7

22880, Canfranc, Spanje

42° 45' 19" N 0° 30' 51" W

42.75514 -0.5141

rustige standplaats naast hotel - alle parkeerplaatsen zonder hoogte-markering kunnen worden gebruikt - watervoorziening alleen in zomermaanden - naast de oude, in onbruik geraakte, Somport spoorwegtunnel - oude station Canfranc 5min.lopen - winkels, restaurants en centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!