@h610

Een locatie beoordeeld9 dagen geleden

Een vriendelijke camping met alles wat je nodig hebt voor een korte tussenstop op weg naar het noorden of zuiden. Er is niets interessants te doen in de directe omgeving, maar je voelt je er veilig en er is een restaurant op de camping. De douches zijn warm en lijken recentelijk gerenoveerd te zijn. De camping is schoon, maar het strand in de buurt is erg vies.

Een locatie beoordeeld9 dagen geleden

Dit is Marokko. Het is een doorsnee camping die, terecht, door anderen is omschreven als lawaaierig tot middernacht, met motoren en auto's die op de aangrenzende wegen ronken en hard rijden. Vervolgens begint de 'Haan' bij het eerste ochtendlicht. Het is lastig om hier een goede nachtrust te krijgen. De beheerder is vriendelijk en behulpzaam. Hij regelt een taxi terug naar Casablanca, waar de chauffeur op je wacht en je naar verschillende toeristische trekpleisters brengt voor 500 MAD. Veilig en de moeite waard.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Deze Aire is gerenoveerd. Mijn bezoek vond plaats op 19 juni 2025 en het ziet er gloednieuw uit. € 9 per nacht, inclusief elektriciteit. Grijs/Zwart afvalverwerking en water. U kunt ook persoonlijk betalen bij het toeristenbureau of de QR-code volgen die bij de ingang van de Aire staat. Wij waren vlak, anderen hadden hellingen gebruikt. Het uitzicht op de bergen is adembenemend. Het oude station, dat is omgebouwd tot hotel, heeft een prachtig ontwerp. Lokale cafés en bars.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Verbleven op ma 26 mei 2025. Een geweldige plek om te bezoeken, met een prachtig uitzicht vanaf de vuurtoren (200 meter lichte helling) en een mooi lokaal strand met heerlijke zwemmogelijkheden en een mooie wandeling langs de boulevard. Het probleem is dat het er, omdat het zo mooi is, erg druk is van 9.00 tot 23.59 uur. Het lokale café was tot middernacht druk. Het lawaai was oké, maar wel aanwezig. We hebben wel een rustige nacht gehad. Geen voorzieningen, geen camping. 1 nacht is genoeg.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Dit is een groot gebied om off-grid te wonen. We voelden ons toch wel een beetje kwetsbaar, ondanks dat er nog twee andere busjes stonden. Elk geluid dat we hoorden, deed ons denken dat we beroofd werden. We waren dan ook gespannen, niet zo'n geweldige nachtrust, maar het was wel zó stil. Prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Verbleven op 18 mei 2025. De camping is eigenlijk maar 2 sterren. Hij is slordig en ziet er onverzorgd uit. Het heeft een Amerikaans diner-thema met oude Amerikaanse auto's voor de deur die roesten van de lekke banden, erg gedateerd, wat bijdraagt aan een afgeleefde uitstraling. Het lijkt erop dat er bouwwerkzaamheden plaatsvinden op de camping, wat ook bijdraagt aan de slordige uitstraling. Het entertainment in het weekend was echter goed, koud bier en het eten was gewoon oké. De staanplaatsen zijn prima, maar er is geen elektriciteit. Rustig verblijf.

Alleen parkeren is overdag toegestaan. Goed gebouwde stortplaats voor grijs water met opritgrill. Stortplaats voor chemisch toilet met waterkraan. Aparte waterkraan om te drinken. Deze voorziening ligt ongeveer 100 meter van de parkeerplaats, de helling af, aan de smalle weg direct voor de parkeerplaats van het kasteel. De parkeerplaats ligt op een lichte helling. Jammer dat deze 's nachts niet gebruikt kan worden, want dan had ik wat geld in de stad uitgegeven. Maar goed gedaan voor de gemeenschap

Verbleef 24 sep voor 7 nachten. Deze site is een echte 5-sterrencamping, maar is niet perfect. Het gebied om grijs en chemisch toiletafval te dumpen kan 200 m van uw plaats zijn. Het kost 7 euro voor een fles desperados van 33 cl, al het andere is duur. De sparwinkel is zeer goed gevuld en wederom het duurst. Het restaurantgedeelte is mooi en het avondentertainment is prima. St Tropez is gemakkelijk te bereiken op de fiets. Toptip: stop bij Lidl en koop uw boodschappen

Ik verbleef 2 nachten begin juni voor £ 16,50 per 24 uur. Toiletten bevinden zich op 40 meter van de parkeerplaats. U kunt grijs water legen over een speciaal gebouwd rooster. Zwart afval kan worden geleegd. De enige extra kosten zouden het vullen van water voor £ 3 zijn, maar dit werkte niet. Leisteenmuseum korte wandeling en zeker een bezoek waard, net als een tochtje met de stoomtrein. Uitstekende locatie. Gemeenteraadslid vertelde mij dat deze locatie een nieuw initiatief was. Juni 2024

Verzorgde camping, maar £ 46 voor een camper voor 2 volwassenen met elektriciteit is diefstal bij daglicht, mijn fout, stem met je wielen. Goedkopere camping 1,6 km verder £ 22 alles inbegrepen

£ 18 voor 2 volwassenen en een camper zonder elektriciteit. Alle diensten beschikbaar en inbegrepen. keuze uit niet-elektrische staanplaatsen en klein uitzicht op zee. De hebzuchtige bandiet op Hawthorn Farm vraagt bijna drie keer zoveel. Geweldige plek om te verblijven