prima schoon plekje in een leuk dorpje
munten voor elektriciteit bij receptie - oude centrum 300m
Carretera de Laguardia 3
01340, Elciego, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenprima schoon plekje in een leuk dorpje
bevestig de vorige revieuws de vogeltjes blijven maar fluiten veel Bodega’s in de buurt Wel een bakker ik het centrum Het 2 sterren hotel in het centrum heeft 1 ster voor het eten en erg luidruchtig Gebruik lange oprijblokken anders glijden ze weg eind van de middag zijn alle plaatsen bezet
De plek is prima, heel rustig en de vogels fluiten erop los. Er is echter geen schaduw op de plek, wel kun je vooraan zitten op bankjes uit de zon. Grijs water, wc, + vers water, meer dan goed en alles gratis. Stroom=betaald. Dorpje leuk om doorheen te wandelen en de kerk is mooi en koel. Om fijn recht te staan op de cp zijn wel kleine blokken nodig, wij stonden bijna aan het einde. Bakker noch supermarkt kunnen vinden, voor ons geen punt.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
lees meerCarretera de Laguardia 3
01340, Elciego, Spanje42° 30' 54" N
2° 36' 57" W
-2.6158
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet