@KimKop4
Prima plek, sanitair vies als je al een redelijke straal water hebt onder de douche is de druk dramatisch en de temperatuur mega koud of zo heet dat je je verbrand, camping goeie uitvalsbasis om Milaan te bezoeken met het OV. Veel muggen en mieren. Wasmachine liet de was stinken ipv dat het schoon werd.
Alles top!! Vriendelijk personeel, sanitair super netjes en schoon (💟 🎶) prachtig uitzicht vanaf je plek. Vanaf de camping prachtige wandelingen en natuur maar ook goed naar Trente te gaan met OV. BBQ was echt super lekker om te gebruiken. ⛰️✅💜
Leuke camping, prachtige omgeving en hele nette schone sanitaire voorzieningen. Prachtige omgeving en vanaf de camping mooie wandelingen te maken naar het dal of juist omhoog. Vriendelijk personeel en fijn winkeltje.
Heerlijk verblijf gehad, Francesca heeft is heel hartelijk en staat continu voor je klaar om je verblijf aangenaam te maken. Rust, natuur en prachtige regio. Ruime plekken maar wel lange elektra kabel nodig. Sanitair is gedateerd maar wel schoon. 🌳💟
Prachtige omgeving, heel vriendelijk personeel die erg behulpzaam is en continu voor je klaar staat, sanitair goed en schoon, restaurant viel een beetje tegen maar was prima eten, perfecte locatie tov het gezellige dorpje en heerlijke strand. Plekken zijn niet mega ruim, maar voldoende en de camping is erg rustig dus wij hebben een hele fijne tijd gehad. 🏖️💟☀️
Heerlijk rustig verblijf, mooie omgeving, alles heel goed en netjes geregeld en super fijn dat we tot 23:00 uur konden arriveren en een plekje opzoeken. Eitjes en honing waren erg lekker. We komen zeker nog een keer terug! 💟🥚🌳
Netjes, veilig en vriendelijke mensen! WC continu schoon en netjes. Bushalte heel dichtbij en daardoor perfect om Bilbao te bezoeken.
prima plek, even uitzoeken welke van de 2 code intoets plekken je nodig hebt. Veilig en rustig. Leuk dorp en mooie kliffen op wandelafstand. WC was heeeel smerig en niet te gebruiken, dan is de prijs wel hoog voor wat je krijgt.
rustige en nette CP, leuk en mooi dorpje. Heerlijk gewandeld/ hardgelopen tussen de wijnvelden. Barretjes en restaurants op 2 minuten lopen. Rustige nacht!