Camping Regio

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Druid1951

nov 2025

We verbleven twee nachten in november op Camping Regio. De eersteklas beoordeling van de camping en de toeslag van 25 euro per nacht waren moeilijk te accepteren, omdat de meeste dingen gesloten waren. Door de bouwwerkzaamheden ontbraken er basisvoorzieningen. Er waren geen damesdouches, wat betekende dat we het herentoilet moesten delen. Nog erger was het ontbreken van een afvoer voor het toilet. We kregen de instructie om de grijze waterafvoer te gebruiken. Kampeerders die bekend zijn met deze baan kunnen zich voorstellen hoe ongepast het is.

S

Spanje

nov 2025

camping is geen zandvlakte meer. Wij zijn weer naar de camping gekomen omdat het restaurant bij onze vorige bezoeken prima in orde was, en de kaart uitgebreid was. Vandaag bij het restaurant gegeten. De kaart is totaal veranderd geen visschotels meer. Pizza is nu het recept. Of een kleine kaart. We bestelde kip met patat en salade. Bij de kip zaten koude stukken en de patat was oud en opgewarmd. Gelukkig maakte het toetje het een beetje goed

B1967

jun 2025

ruime plekken op wat onverzorgd gras/zand. sanitair is oké, wel wat verouderd. camping meer een 3-3,5 ster. bus 20 stopt voor camping richting centrum Salamanca. Terug een taxi genomen, geen enkel probleem, €12.

Carretera Madrid 172

37900, Santa Marta de Tormes, Spanje