@B1967
mooie staanplaatsen alhoewel elektriciteit/ water niet altijd logisch staat t.o.v. mogelijkheden camper te zetten ivm boom in 2/3 van plek. sanitair redelijk schoon (haren in douche meerdere avonden, wc niet altijd schoon) zou vaker schoongemaakt mogen worden gezien de prijs die je betaalt. zwembad is top, groene sta plekken ook, afval maar op 2 punten, in mijn optiek wat weinig voor zo’n grote locatie, je moet best even lopen.
prima staanplaatsen met hegjes, nieuw sanitairgebouw, in algemeen wel schoon, ligt meer aan de gebruikers….wasmachine 10kg aanwezig, kan je met kaart betalen €5,50. Voor zwembad apart entree en voor ligbedden moet je ook nog eens betalen. Met bus 72 naar centrum Toledo, halte aan de weg bij entree camping. Verblijf was op zich prima maar prijs/kwaliteit vonden wij niet helemaal in verhouding vergeleken met andere gelijkwaardige campings.
prima plek voor overnachting, ruime plekken, geen rumoer, stond ‘s avonds wel helemaal vol. Mercadona inderdaad ernaast
3 ster vanwege ligging direct naast het oude centrum van Cordoba. plaatsen heel smal en zelfs met 7,5m pas je er al bijna niet meer op tenzij je een plek weet te krijgen waar je je achterkant deels over een rand kan zetten zonder over een andere plaats uit te steken. als je ‘dubbel’ parkeert moet je ook dubbel betalen. inmiddels is de prijs €24,35 voor 24 uur. er is een aparte ingang voor campers, ook die is krap ivm scheve insteek.
sanitair schoon, grote wasmachine €4 (muntje bij receptie), personeel wat norsig, zelfs als je als geboren in Sevilla vloeiend Spaans/Andalusisch spreekt. Maar enkele plaatsen waar een grotere camper op gedraaid komt. sommige plekken ver van stroom. zwembad mooi met ligstoelen. Bus M134 ( bij rotonde) rechtstreeks naar Plaza España, ca. 25 minuten, rijdt maar 1x per 1,5 uur.
Sitecode: 101986
geen voorzieningen, maar als je voldoende bij je hebt prima overnachting voor onderweg
duur voor wat je krijgt. zwembad was leeg, wc zonder bril, op drie verschillende punten moet je lozen en vullen, staat slecht aangegeven. douche was wel warm, grasveld vol mieren, daarom maar binnen in de camper gegeten ipv lekker buiten
stonden voor dichte poort, je moet bellen om erop te kunnen, wij zijn omgedraaid en weggegaan
ruime plekken op wat onverzorgd gras/zand. sanitair is oké, wel wat verouderd. camping meer een 3-3,5 ster. bus 20 stopt voor camping richting centrum Salamanca. Terug een taxi genomen, geen enkel probleem, €12.
prima plek voor bezoek aan Burgos, bus 5 2x per uur naar centrum. Rustige overnachting gehad, veilig gevoel.
geen ruimte voor grote campers (7,5m) , Max. 2 uur parkeren, dan zul je terug moeten om nieuw kaartje te betalen