Happy Camper

• Stroom

2.3

Care25021980

mrt 2025

Geen instelling of geen camping meer. Wij werden doorgestuurd.😔 Maar zoals gezegd, op de tuinschutting wordt nog volop reclame gemaakt voor overnachtingen.

ze maken geen deel meer uit van park4night, hoewel ze het voorpaneel tonen. Het kan niet als een gebied worden beschouwd. Het is gewoon zaken en karavaanbewaking. Alleen al om mijn toiletcassette te legen, rekenden ze me 4 € aan. En omdat ze geen gevoel hebben voor milieubescherming, gaan grijs water en toiletten rechtstreeks naar het regenwaternetwerk. Afschuwelijk. Vermijd behalve voor reparaties.

dejonkie

okt 2022

Een veilige plek om te overnachten tussen Madrid en de kust. Op het achterste gedeelte van een caravan/camper opslag, speciaal ingericht. 220V aanwezig. Douche en wc.. Vlakbij het spoor, ‘s nachts geen last van gehad.

Vía de Servicio A-4

Ocaña, Spanje

39° 58' 17" N 3° 33' 14" W

39.97147 -3.5539

Serviceplaats met alles wat u nodig heeft: water, elektriciteit, waterafvoer, compressor, stofzuiger, werkplaats uitgerust met gereedschap om zelf te repareren, toiletten en douches, woonkamer met koffiezetapparaat, grote picknickplaats. 24 uur bewaakt door personeel. Zeer ruim, met grote toegangsdeur en geen parkeermanoeuvres