@Care25021980
Geen instelling of geen camping meer. Wij werden doorgestuurd.😔 Maar zoals gezegd, op de tuinschutting wordt nog volop reclame gemaakt voor overnachtingen.
Ruim en goed onderhouden terrein. Gratis aan- en afvoer.
Prachtig onderhouden aan- en afvoerplaats. TIP! Navigeer via Google Maps, daar worden de coördinaten opgeslagen en wordt u precies naar het station geleid. ❤️
22/09/24 We hebben vandaag ons geluk beproefd, maar helaas is het station nog steeds kapot. Grijswaterafvoer via roosterwerken, toilet legen is ook mogelijk en vuilafvoer. Geen zoet water!!!!
Grijswaterafvoer via rooster mogelijk. Toilet legen mogelijk. Waterwinning is defect, geen vers water!!! 15/09/24
Schoon, gemakkelijk toegankelijk station met vloerrooster. Vers- en cassettewater zijn goed gescheiden. Elektriciteit mogelijk. Nette en goede wasmachines vlak naast de deur. Tankstation, winkel en restaurant direct naast de deur. Echt een leuke rustplaats. Wij vinden het leuk.
Aan- en afvoer mogelijk, douche en elektriciteit tegen betaling, parkeren is gratis, vuilophaal mogelijk, restaurant ernaast, zeer schoon, honden welkom, eigenaar zeer behulpzaam, we vonden het leuk, we komen terug.