Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Camping Globo Barcelona is de ideale bestemming om te genieten van de Middellandse Zee en Barcelona. Slechts 700 meter van het treinstation, met vertrek elke 15-20 minuten naar het centrum, en met een directe bus vanaf de ingang van de camping.
Wij bieden ruime staanplaatsen, gratis WiFi en privétoegang tot het strand, inclusief ligstoelen en parasols. Onze moderne faciliteiten beschikken over 3 zwembaden (waarvan één verwarmd), speeltuinen en een restaurant.
Perfect om te ontspannen met het gezin en Barcelona comfortabel te verkennen.
Lees verder
N-II Km 659
08360, Canet de Mar, Spanje
Sitecode: 20586

Locatie host
Perfect om te ontspannen met het gezin en Barcelona comfortabel te verkennen.
Lees verder
familiecamping aan strand - bus naar Barcelona - centrum 1km