Camping Ridaura

HenkvanBeek

sep 2025

erg fijne camping. veel seizoensplaatsen. Behulpzaam en vriendelijk personeel. let op: geen honden toegestaan.

we zijn zondag 29 juni aangekomen met het plan om 1 dag te blijven maar uiteindelijk zo goed bevallen dus nog een dag gebleven. Heerlijk gezwommen. vriendelijke mensen en lekkere cortado gemaakt door de beheerder zelf. We hadden een schaduwrijk plekje gekregen. We konden gratis gebruik maken van de wasmachine. Er was alleen geen droger Dus kregen we van Ivar die daar een seizoensplek heeft een waslijn om onze was op te hangen

Woody183

jun 2025

Dit was het meest vriendelijke en behulpzame team. Niets was te veel en ze stonden allemaal steeds klaar om welke problemen dan ook haast ongemerkt op te lossen. Mooie fiets- en wandelroutes direct buiten de camping. Restaurant met redelijke kaart. Steeds heerlijk warm water beschikbaar( douches, wastafels en afwaspunten). Gratis wasmachine maak je ook niet vaak mee. Basis behoefte winkeltje. Goede prijs/kwakiteit verhouding -alle lof!

C-65

17240, Llagostera, Spanje