Mas La Riba, Villanova de Sau

• WiFi

• Vuilnisbak

Markske1

2 weken geleden

geweldige eigenaren, dank je voor de tip ivm de wandeling naar boven Tavertet, pittig maar super, doe de moeite om bij Can Miquel te stoppen! wij waren hier op 1 december voor 3 nachten, super super tip: voorzie dat je alles hebt (zo staat het ook op hun site)

Adam-2017

sep 2025

Zoals gezegd een rustige CP in een mooie omgeving. kosten: 5,00euro per persoon. Stroom voor 24 uur 2,00euro. Wifi kost ook 2,00euro, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Mobiele data ontvangst is gewoon redelijk. 22 afgebakende plekken en iedere plek heeft eigen space. Ook staan er wat zitjes. Je kunt tegen betaling Disc golf spelen, een leuke activiteit aan de CP. Verder geen voorzieningen, is ook niet altijd noodzakelijk.

Surihu

jun 2025

Geweldige plek in de natuur. Marc en Queralt zijn fantastische gastheer en -vrouw. Gastvrij, behulpzaam. Wij stonden hier tijdens de San Juan viering. Door hen uitgenodigd om bij een prachtig vuur en vuurwerk aan het meer Pantà de Sau te zijn. Speciale ervaring rijker.Stonden alleen tussen locals, zo vriendelijk! Wij komen zeker terug.

Mas la Riba 14

08519, Vilanova de Sau, Spanje

Locatie op afgelegen boerderij - gebruik GPS-coordinaten - VIc 12km - centrum Villanova de Sau ?km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!