Area 340

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Hansivon

4 dagen geleden

Ik snap de goede reviews niet zo… Ja, je staat vlakbij het strand. En ik las in de reviews niets over het spoor, maar zo’n beetje elk kwartier raast er een trein bijna door je camper heen. Tussen 24.00 en 5.00 uur zijn het er misschien 3, maar vanaf 5.00 uur rijden ze weer volle bak. De weg (als je het een weg wilt noemen) naar de camperplek aan het strand gevonden dankzij een eerdere review.

p

piaundbuddy

okt 2025

We zijn hier nu. We hebben een strandplekje gekregen omdat we Starlink gebruiken en er zijn hier niet veel bomen. Je kunt onder een tunnel door lopen en bent direct naast de douches, wasmachines en toiletten. Echt goed gedaan. Het pad naar het strandplekje laat wat te wensen over, maar het is de moeite waard. We betaalden € 116 voor 6 nachten, inclusief elektriciteit. Wassen kost € 4 en drogen € 3. Je kunt 's ochtends ook broodjes krijgen. Geweldig.

esmaygubbels

okt 2025

mooie camperplek met prima voorzieningen, wel stukje lopen vnf strand. wij hebben bij het strand gestaan en het was even zoeken hoe we er moesten komen. voor de volgende die daar wilt staan: rij richting de lidl, pak daar de afslag rij onder tunnel door en pak daarna de 1e afslag op rotonde. Rij de brug over en ga daarna meteen links. Rijd naar het einde tot het spoor en volg de weg naar rechts. Rijd tot eind tot het zandpad. volg het zandpad.

Carrer Aneto 13E

43839, Roda de Berà, Spanje