Camping Globo Barcelona

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping Globo Barcelona is de ideale bestemming om te genieten van de Middellandse Zee en Barcelona. Slechts 700 meter van het treinstation, met vertrek elke 15-20 minuten naar het centrum, en met een directe bus vanaf de ingang van de camping.
Wij bieden ruime staanplaatsen, gratis WiFi en privétoegang tot het strand, inclusief ligstoelen en parasols. Onze moderne faciliteiten beschikken over 3 zwembaden (waarvan één verwarmd), speeltuinen en een restaurant.
Perfect om te ontspannen met het gezin en Barcelona comfortabel te verkennen.

Lees verder

w.e.smit

okt 2025

echt genoten op deze camping. alles keurig verzorgt,het terrein wordt elke dag geveegd. toiletten en doucheruimte 2x per dag schoongemaakt. vriendelijk personeel. en inderdaad je hoort de weg en trein maar tis waar je last van hebt. s nachts is het stil. zwembad heerlijk,schoon en rondom zwembad ook netjes. een dikke pluim voor deze camping.

Een prima camping wanneer je geen eisen stelt aan de directe omgeving en strand buiten de camping. Sanitair prima, schoon en verzorgd. Faciliteiten: kleine campingwinkel, kleine bar en restaurant en een zwembad voor groot en klein. Personeel is vriendelijk en helpen bij het lozen van water, vullen van water en brengen je naar je plaats die overigens van normaal formaat zijn. Je kunt prima je zitje kwijt. Prima plek voor dagje Barcelona.

MadMax557

sep 2025

Een paradijs van een plek. Maar dan met 3 slangen. 1. Er zijn stinkende poelen op het terrein en broedplaatsen voor muggen. 2. De ligbedden en parasols voor gasten op het strand worden gebruikt door Spaanse locals. 3. Gasten nemen honden mee naar het strand. Ik zag er een poepen en de eigenaar schepte met zijn voeten zand op om het te bedekken. Walgelijk! Honden zouden verboden moeten worden!

N-II Km 659

08360, Canet de Mar, Spanje

Sitecode: 20586

Locatie host

Perfect om te ontspannen met het gezin en Barcelona comfortabel te verkennen.

Lees verder

familiecamping aan strand - bus naar Barcelona - centrum 1km