Camping El Pinell de Brai

• Stroom

b

bollebries

nov 2025

Schoon, douches oud, worden grondig schoongemaakt, en warm. dat wil zeggen, vanmorgen waren ze ijskoud, maar binnen een half uur na mijn email aan de gemeente was t verholpen en konden we weer warm douchen. betalen per bankafschrijving of voor 13 uur op t gemeentehuis wat ernaast ligt., hoe de bankoverschrijving moet staat op bord in kleedkamer. s morgens is er betaalcontrole van de gemeente. storten zwart water onder ijzeren klep naast watertap

ahschouten27

mrt 2025

Let op: er staat een nieuwe slagboom voor de toegang. Dus eerst contact opnemen met de gemeente. Doe dit voor 13.00 uur. wij stonden daar na 13.00 uur en konden er dus niet in. Overigens stond er niemand….., maar het terrein ziet er goed uit.

Welcome50

mrt 2025

Oude stadscamping. Betalen op gemeentehuis (tussen 10.30 uur en 13.00 uur). Komen in de ochtend controleren. Sanitair is oud en redelijk schoon.

Plaça Catalunya

43594, el Pinell de Brai, Spanje

Camping in Catalaans wijndorpje - gebruik coördinaten - terrein en douches gedeeld met lokale voetbalvereniging - tevoren bellen of mailen i.v.m. openen toegangshek - centrum 350m