Camping Noguera-Pallaresa

• Stroom

Mooie plaatsen onder de bomen. Plaats is zelf te kiezen. Op wandelafstand van het centrum. Wel pech want het warm water was op wanneer we wilden douchen.

erikwesterop

jun 2025

Zoals in een eerdere review inderdaad een jaren 60 camping alleen de prijzen hadden dan ook uit die tijd moeten zijn €41,57 voor een camper met 2 personen en elektriciteit is gewoon veel teveel de omgeving is wel mooi en het plaatsje Sort ook. Het ontvangst was wel heel vriendelijk daarom één ster meer gegeven

AstonMartine

sep 2024

Vriendelijke eigenaren en een mooie plek langs het water. De plekken zijn niet duidelijk ingedeeld, dus iedereen kiest z’n eigen plekje. Geen electra bij de plekken langs het water. Sanitair is in orde. Helaas was er een luidruchtige grote groep jongeren toen wij er waren die midden in de nacht veel herrie maakten. Er was geen toezicht en ze werden niet gecorrigeerd. We zijn daarom maar 1 nacht gebleven.

Diseminado Afores 63

25560, Sort, Spanje

Camping met ruime plekken - ook langs de rivier - gebruik GPS-coordinaten - centrum 1km

24 apr t/m 1 okt