@AstonMartine

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heerlijk rustige camping, aan het water gelegen. Goede voorzieningen en alles schoon. Zeer vriendelijke eigenaren. We misten wel een broodjesservice, omdat de dichtstbijzijnde supermarkt 20 minuten lopen is. Er zit ook weinig horeca in de buurt. Fietsen meenemen is aan te raden om makkelijk bij voorzieningen te komen. De omgeving is prachtig voor wandeltochten, trail running of (pittige) MTB routes.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heerlijk relaxte camping midden in de natuur. Kleinschalig opgezet en slechts 3-4 maanden per jaar open. Check dus goed de website. Wordt gerund door een groep vrienden. Fijne sfeer. Wisselend weekmenu in het restaurantje, lekker gegeten. Sanitair is prima op orde. Alleen overdag warm water ivm zonneboiler. Ideale startplaats voor mooie wandelroutes. Wij komen hier graag nog eens terug!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Grote camping met goede voorzieningen. Personeel zeer vriendelijk, twee prima restaurants, en genoeg alternatieven op loopafstand. Vlakbij het strand, en er zijn mooie wandeltochten te maken in de buurt. Wij stonden hier 3 nachten met een auto+daktent en door het tentdoek heen hadden we wel geluidsoverlast vanaf de horeca tot middernacht. Sanitair is prima, maar zou wel wat vaker schoongemaakt mogen worden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

1 Nachtje verbleven. Hele aardige mensen en een fijn restaurant. Sanitair is goed op orde. Helaas vanwege de werkzaamheden op het naastgelegen terrein was het moeilijk ontspannen. Om 06:30 (maandagochtend) begon de geluidsoverlast al. Zolang deze werkzaamheden nog duren zou ik deze camping alleen in het weekend aanraden, als er niet gewerkt wordt.

Wij zijn hier maar 1 nacht gebleven, maar waren graag langer gebleven. Fijne plekken door hagen afgescheiden. Sanitair is schoon en prettig. Receptie weet veel te vertellen over de omgeving. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Erg mooie, rustige plek met de focus op duurzaamheid. Grote plekken, schoon sanitair, hele vriendelijke (Nederlandse) eigenaren. Wij waren hier maar 1 nacht, maar we waren hier graag langer gebleven

Vriendelijke eigenaren en een mooie plek langs het water. De plekken zijn niet duidelijk ingedeeld, dus iedereen kiest z’n eigen plekje. Geen electra bij de plekken langs het water. Sanitair is in orde. Helaas was er een luidruchtige grote groep jongeren toen wij er waren die midden in de nacht veel herrie maakten. Er was geen toezicht en ze werden niet gecorrigeerd. We zijn daarom maar 1 nacht gebleven.

Camper plekjes zijn erg smal. Wij hadden een auto + daktent die naar de zijkant uitklapt en dat paste maar net. Medio september sluit het zwembad, restaurant en het winkeltje al, dus daarvoor waren wij net laat. Dan is het toch een relatief dure camping. Wel erg vriendelijke mensen, schoon voldoende sanitair en prettige omgeving. Banyoles op loopafstand.

Grote nette camping, veel schaduw. Alle sanitair op 1 plek in het midden. Dat is minder handig, maar wel heel schoon en netjes. Nadeel zijn de paadjes. Wij hebben hier op 1 dag meerdere mensen schade aan hun auto zien rijden vanwege de geulen in de weg (voor afwatering). Wees dus voorzichtig met personenauto’s of campers met veel overhang.

Nette rustige plaats. Openbaar sanitair is primitief, maar we waren blij dat het er was.

Sanitair is netjes, maar heel verwarrend ingedeeld. Systeem met douche bandjes werkte niet goed. Restaurant is prettig en personeel is zeer vriendelijk. Geen muggen in september, maar wel veel vliegen. Vrij duur voor wat je krijgt, maar dat is te verwachten aan het strand.

Prima plekken op harde ondergrond. Aardig personeel. Fijn en schoon sanitair. Erg dicht bij het meer. Goed restaurant maar is niet elke dag open.