@AstonMartine
- Volkswagen
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij konden zonder reservering voor 1 nachtje nog terecht op het grasveld buiten de slagboom, dat was erg vriendelijk. Alleen jammer dat er gedurende de avond nog 2 caravans naast werden gezet zodat we geen ruimte meer hadden rondom de camper. Sanitair is dik in orde, vooral de douches. In het dorpje zijn genoeg restaurants en het is een prachtige uitvalsbasis voor wandelingen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
1 Nachtje verbleven op doorreis. Rustige camping. Vlakbij een spoorbaan maar die maakt niet veel herrie, wij hebben er geen last van gehad. Uiterst vriendelijk ontvangst, schoon en ruim sanitair, erg lekker gegeten bij het restaurant. Een goed startpunt voor wandelingen of fietstochten. De prijs vond ik erg meevallen in het hoogseizoen. Aanrader!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
In augustus €50 per nacht voor 2 personen. Dat is erg duur, tenzij je volop gebruik maakt van het zwembad. De camperplekken zijn slecht aangegeven en half op het asfalt. Sanitair is verouderd maar schoon. Echt gezellig is het ook niet, na 20:00 gaat alles dicht.
Sitecode: 161942
Perfect moderne voorzieningen. Goed geregeld met app om in te checken. Rustige omgeving. We hebben uitgebreid ontbeten bij het naastgelegen hotel voor €15pp. Eventueel kun je bij het circuit douchen maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt.
Gezellige camping met eenvoudig restaurantje. Pal naast de weg, dus dat hoor je maar stoorde ons niet. Sanitair is verouderd, douches zijn soms koud en toiletten kunnen niet op slot. Geen afgebakende plekken.
Juli 2026
Dit park is meer ingesteld op de verhuur van huisjes. De plek voor campers en caravans is achterin. De plekken zijn ruim genoeg, maar de straatjes zijn erg nauw. Sanitair is erg modern en schoon. Leuk voor gezinnen met kinderen, niet voor je rust.
Heerlijk rustige plekken, groot genoeg voor onze buscamper. Sanitair is erg netjes, maar het zijn slechts 2 toiletten en 2 douches dus op populaire tijden even druk. Aardige eigenaren, gemoedelijke sfeer.
1 Nacht gestaan, zonder reservering. We kregen een prima plek toegewezen door de vriendelijke eigenaren. Het restaurantje bij het zwembad is gezellig met een prima keuken. Sanitair is goed verzorgd. Wel zorgen dat je €.50 en €1 bij je hebt om te douchen.
Schone en rustige plek op het parkeerterrein van een zwembad en speeltuin. Wij hebben hier maar kort gestaan en geen gebruik gemaakt van de voorzieningen.