Camping L’Hostalet

4.6

4.6

mooie camping. dames sanitair vernieuwd, met heren zijn ze nog bezig.redelijk wat vaste staanplekken, voornamelijk Spanjaarden.eigenaar ontzettend aardig, je kunt hem alles vragen.wij waren de enige trekkers en hij deed speciaal voor ons de kampvuurplaats aan. wandelen en mountainbike. ligt erg afgelegen.wel mooi uitzicht. wij betaalden 34 euro inclusief.stroom camper 2 personen per nacht.

chili72

okt 2025

Wat weer een fijne plaats om te verblijven. Erg rustig nu, we waren 1 nacht zelfs de enigen. Erg vriendelijke ontvangst door de goed Engels sprekende eigenaar. Zelfs het zwembad was nog in gebruik en werd speciaal voor ons nog even voorbereid. En tegen uurtje of 8 werden ons nog doosje verse eieren aangeboden. Net en schoon sanitair. Fantastisch uitzicht en vooral erg stille omgeving.

RJFO

sep 2025

Fantastische camping. De plaatsen zijn ruim met schaduw en een mooi uitzicht. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. In de buurt kun je prachtig fietsen/wandelen. In september was er bijna niemand maar wij kregen top service van eigenaar Joan: vers brood van de bakker en gratis eitjes van de kippen. Toen onze zoon medische hulp nodig had heeft Joan ons naar het ziekenhuis gebracht en voor ons getolkt. Hier ben je in goede handen!

Càmping l'Hostalet s/n

08673, Viver i Serrateix, Spanje

Camping met schaduwrijke plaatsen door bomen en struiken in een eikenbos.

15 sep t/m 30 nov

1 dec t/m 8 dec