@chili72

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat weer een fijne plaats om te verblijven. Erg rustig nu, we waren 1 nacht zelfs de enigen. Erg vriendelijke ontvangst door de goed Engels sprekende eigenaar. Zelfs het zwembad was nog in gebruik en werd speciaal voor ons nog even voorbereid. En tegen uurtje of 8 werden ons nog doosje verse eieren aangeboden. Net en schoon sanitair. Fantastisch uitzicht en vooral erg stille omgeving.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk plekje. bedacht als doorreis plek, maar uiteindelijk 4 dagen blijven staan. Uitzonderlijk net, schoon en ruim sanitair, vriendelijke ontvangst, sympathieke eigenaar (en niet alleen door de heerlijk Sljivovica). Leuk wandelen naar het meer, uitstekend restaurant op loopafstand. Camping terrein schoon, strak onderhouden, overal Electra en water. Uitstekende de Wifi en G5 ontvangst.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een paradijselijke plek. Klein maar fijn. Ontvangen door Anja, vriendelijke uitleg. Als je rust zoekt is dit de plaats om bij te komen. Kabbelend riviertje naast de 5 staanplaatsen. Voor onze 7.40mtr/4400kg geen enkel probleem er te komen, ook over het bruggetje. De route erheen leidt door schilderachtige dorpjes, erg mooi Slovenië. Klein stukje lopen naar Pizzeria (800mtr) met vandaar uit wandel routes naar de 5 watervallen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

zag er erg goed uit, beetje afgelegen maar daardoor erg rustig. helaas gesloten (staat nu wel op de site, toen wij keken niet🫣)

Waauw, soms heeft men het over de. “geheimtipp” als men iets speciaals bedoeld. Dit is er zo één! vriendelijke en verwelkomende ontvangst door Arne. Drankje aangeboden gekregen en uitvoerige uitleg over de camping en alle mooie plekjes in de omgeving. sanitair nieuw en erg schoon. gezellige kroeg en lekker eten aanbod. In de ochtend verse broodjes halen bij het bakkertje in het dorp. Alles op loopafstand en betaalbaar. Aanrader!!!

Sitecode: 20312

Wat een mooie locatie en plaats om te zijn. Plekken met direct zicht op de Oceaan. Splinternieuw sanitair wat goed onderhouden wordt door de Nederlandse eigenaars Elly en Piet. vriendelijke ontvangst. Min of meer per ongeluk hier terecht gekomen, andere locaties leken op Campercontact open maar zijn dat dan blijkbaar alleen in de weekends. lekker wandelen langs de kust rotsen en supermarkt op 500mtr. Perfect!

Hier klopt alles, heet water, schoon sanitair, gezellige en vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaars. Mooi gelegen en altijd een geschikte plek. Een werkelijk mooi aangelegde camping, willekeurige plekken, geen rechttoe vakjes, 10A stroom voor de camper. Er wordt eten gekookt op inschrijving op sommige dagen. Bij de receptie gekoelde drankjes, zelf geld in potje doen. Op dit moment vrijwel allemaal Nederlandse gasten.

Mooie camping met alle (nette) voorzieningen. Perfect schoon en vriendelijke beheerders. Restaurant niet kunnen proberen, maar zag er erg ok uit. Erg leuk zijn de rondwandelende ezeltjes. Levert grappige situaties op, zie ze maar als de camping clowns 😂. Ligging erg mooi, ruime plaatsen, even zoeken naar vlak plekje. En als het kan de achterkant van camper omhoog zetten vóór je naar boven rijdt. Best stijl, 1e versnelling aanhouden en rustig aan

Erg mooi en rustig plekje. Het is een ruime iets scheef liggende parkeerplaats bij een klooster. Voorzieningen is een toilet (erg netjes), paar afval containers en een waterkraan (niet om bij te vullen). We stonden er (gratis) alleen maar totaal geen onveilig gevoel. In het winkeltje een paar biertje gekocht bij de monnik. Het klooster is indrukwekkend mooi.

Sitecode: 71963

Bij het rondtrekken tref je regelmatig pareltjes. Dit is er zo één. Vriendelijk ontvangst, super schoon en van alle gemakken voorzien. Ruime plaatsen met stroom, water en mooi vlak. Perfect voor de camper. Een water, vis en wandel parkje aan de overkant van de rustige weg werd meteen door de eigenaresse geadviseerd. Vriendelijke mensen die ook hun hondjes uitlaten. Historisch kapelletje vlakbij de camping, oorspronkelijk deel van klooster.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een mooie camping annex doorreisplaats. Heeft alle voorzieningen(zelfs een zwembad)en wordt perfect onderhouden. Vriendelijke ontvangst, de eigenaar/beheerder spreekt zelf goed Nederlands en is erg behulpzaam ingesteld. De prijzen absurd laag, honden gratis en alles voor 1 bedrag (17,-). Wij hebben er extra nachtje/dagje doorgebracht. Op doorreis en laat aankomen is reserveren wel handig. Om 18.00 kan de camping vol zijn (seizoensgebonden)

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Gezellige en enthousiaste ontvangst. mooi plekje, netjes aangelegd en op “Duits” niveau sanitair en voorzieningen (perfect en schoon dus) . Stroom tegen muntjes, is even wennen maar goed mee te leven voor de meeste camperaars denken we.

prima plek, genieten van de stilte. fijne douches die jezelf kan mixen. we hebben er met veel plezier gestaan