@chili72
Oktober 2026
2 foto's toegevoegd · 8 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Sitecode: 197206
Wat hebben we weer een heerlijk plekje gevonden. Rust, rust en rust. Een camperplaats tussen de geiten. Nou ja, om de geiten (schapen en eenden) weide. Er zijn geen voorzieningen, bij de ingang staat “je moet volledig zelfvoorzienend zijn”. Dat lukt met de camper aardig. Er is een compost toilet, netjes schoon en als men zich aan de voorschriften houdt blijft dat ook zo. We wilden nog het kaas/worst/wijn arrangement proeven, helaas, te laat
Juni 2026
Fijne camping direct aan de Donau. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Met onze 4400 kg zware camper was er door de vele regen wat twijfel over de ondergrond, maar samen met de eigenaresse hebben we de plek bekeken en bleek het prima mogelijk zolang we voorzichtig reden. Ruime kampeerplaats. Het sanitair was uitstekend: brandschoon, ruime douches en volop warm water. Een prettige en verzorgde camping waar we graag nog eens terugkomen.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Kleinschalige en sfeervolle camping, mooi opgezet in een cirkel midden in het bos. Ruime plekken, vriendelijk ontvangst en prima sanitair met o.a. een nieuw sanitairgebouw. Je loopt zo het bos in voor een wandeling. Dankzij de vele schaduw en de hogere ligging blijft het ook tijdens warme dagen en nachten aangenaam. Echt een verborgen pareltje in de Jura.
Wat weer een fijne plaats om te verblijven. Erg rustig nu, we waren 1 nacht zelfs de enigen. Erg vriendelijke ontvangst door de goed Engels sprekende eigenaar. Zelfs het zwembad was nog in gebruik en werd speciaal voor ons nog even voorbereid. En tegen uurtje of 8 werden ons nog doosje verse eieren aangeboden. Net en schoon sanitair. Fantastisch uitzicht en vooral erg stille omgeving.
Heerlijk plekje. bedacht als doorreis plek, maar uiteindelijk 4 dagen blijven staan. Uitzonderlijk net, schoon en ruim sanitair, vriendelijke ontvangst, sympathieke eigenaar (en niet alleen door de heerlijk Sljivovica). Leuk wandelen naar het meer, uitstekend restaurant op loopafstand. Camping terrein schoon, strak onderhouden, overal Electra en water. Uitstekende de Wifi en G5 ontvangst.
Wat een paradijselijke plek. Klein maar fijn. Ontvangen door Anja, vriendelijke uitleg. Als je rust zoekt is dit de plaats om bij te komen. Kabbelend riviertje naast de 5 staanplaatsen. Voor onze 7.40mtr/4400kg geen enkel probleem er te komen, ook over het bruggetje. De route erheen leidt door schilderachtige dorpjes, erg mooi Slovenië. Klein stukje lopen naar Pizzeria (800mtr) met vandaar uit wandel routes naar de 5 watervallen.
zag er erg goed uit, beetje afgelegen maar daardoor erg rustig. helaas gesloten (staat nu wel op de site, toen wij keken niet🫣)
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Waauw, soms heeft men het over de. “geheimtipp” als men iets speciaals bedoeld. Dit is er zo één! vriendelijke en verwelkomende ontvangst door Arne. Drankje aangeboden gekregen en uitvoerige uitleg over de camping en alle mooie plekjes in de omgeving. sanitair nieuw en erg schoon. gezellige kroeg en lekker eten aanbod. In de ochtend verse broodjes halen bij het bakkertje in het dorp. Alles op loopafstand en betaalbaar. Aanrader!!!