Area de O Mundil

Camperplaatsen

• Stroom

mooie rustige CP met alle voorzieningen voor 10€ Wifi wachtwoord is mundil1234. maar deze is op de CP slecht. naar boven is hij beter. eerste stuk is vernieuwd je staat op een beton vloer. deze CP wordt onderhouden door een paarden vereniging. goed bezig tennis (padel)en basketbal , voetbal veld ⚽️ 🏀🎾🏸 speeltuin voor de kinderen en van alles voor de paarden 🐴. voor stoom heb je een verloop nodig. douche lekker warm.

Prima camperplaats met alle voorzieningen. Wij hebben hier een nacht gestaan en de was gedaan. Mooi uitzicht.

VWt6MikeyB

apr 2019

Laat je niet afschrikken door het afgeleefde uiterlijk van deze site. De faciliteiten, hoewel gedateerd, zijn brandschoon en de douches zijn gushingly hot! José was ongelooflijk gastvrij en informatief. We waren gisteravond alleen en voelden ons volkomen veilig. Munt bediende wasmachine en gedroogd stelde ons in staat om onze wasserette in te halen. Zeer interessante manege verbonden met gastvrije medewerkers.

OUR-CV-659 167

32824, Cartelle, Spanje

42° 12' 51" N 8° 2' 2" W

42.21415 -8.03377

plaats ten zuiden van Outomuro - natuurlijke omgeving aan de rivier de Arnoia - rustig gelegen - langer verblijf overleg - centrum 750m