@VWt6MikeyB
Begin juni en nog steeds geen water of afvoer. Geen schaduw. Jammer, want het stadje lijkt wel wat voorzieningen te hebben.
Dit lijkt een mislukt project. Geen water of afvoer. Kranen werken niet. Overwoekerde parkeerplaats zonder schaduw.
Dit is geen overnachtingsplek. Het is een sanistation naast een parkeerplaats. Het ligt 200 m verder dan aangegeven op de app. Er is een selfservice brandstofpomp en een elektrisch oplaadstation. Een paar minuten lopen naar een paar winkels met gastvrij personeel. Sterrenclassificatie gebaseerd op sanistation.
Leuke tussenstop. Rustige nacht. Mooie rondwandeling vanaf de camping. Bakker en winkel op loopafstand. Push-fit slangbevestiging nodig voor drinkwater. Zou hier weer stoppen.

Perfect. Aan de rand van een klein dorpje omringd door heuvels. Zeer vriendelijke dorpsbewoners. Een lokale bar om iets terug te betalen aan de gemeenschap die deze plek zo leuk heeft gemaakt voor onze camperreizigers.
Rustige overnachting. Mooie site aan de rivier. Voelde me veilig zelfs op onze eigen. Verwend door grote hoeveelheden afval en gesloten toiletten. Het lijkt erop dat ze al een tijdje gesloten zijn.
We besloten om te verblijven op een camping na het lezen van een paar negatieve beoordelingen over de aires. Dit is een perfecte site om Porto te bezoeken. 30 minuten rijden met de bus. Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel. De site heeft alles behalve wasmachines, maar we hebben lokale wasserettes gebruikt die uitstekend zijn. Dicht bij de stranden ook. 17 euro per nacht voor twee personen in vw-camper. Grote waarde.
Laat je niet afschrikken door het afgeleefde uiterlijk van deze site. De faciliteiten, hoewel gedateerd, zijn brandschoon en de douches zijn gushingly hot! José was ongelooflijk gastvrij en informatief. We waren gisteravond alleen en voelden ons volkomen veilig. Munt bediende wasmachine en gedroogd stelde ons in staat om onze wasserette in te halen. Zeer interessante manege verbonden met gastvrije medewerkers.