Parking Muros

• Honden toegestaan

2.5

matiand

aug 2022

Onmogelijk om te parkeren. Auto's ertussen. We parkeerden vlak bij de pk die ervoor staat, bijna vast naast andere auto's. Ze kwamen om 6 uur 's ochtends een fles maken. Om 9 uur waren ze nog onderweg en kwam de politie langs. Een beetje triest dat ze een gebied niet mogelijk maken en dat ze geen controle hebben omdat de stad mooi is.

Masjag

aug 2021

in tegenstelling tot eerdere reviews werden wij weggestuurd. Het was absoluut niet de bedoeling dat je hier overnacht. Het is alleen een parkeerplaats

Een hoge score omdat deze haven voldoende ruimte biedt om (gratis) te overnachten. Dit in tegenstelling tot de parkeerplaatsen bij stranden die zeer snel overvol staan en waarbij je camper geblokkeerd kan raken. We waren hier op een zaterdagavond in juli waarbij er een gezellige drukte was: veel vissers en wandelaars maar absoluut niet storend. Op wandelafstand is er een gezellig centrum.

Rúa da Porta da Vila 24

15250, Muros, Spanje

42° 46' 30" N 9° 3' 22" W

42.77513 -9.05607

Parking bij de haven - plek om interessante stad te bezoeken - geschikt voor overnachting - marktdag dinsdag - centrum 250m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!