@Masjag
Toilet legen ging perfect met automaat
Nog steeds een bouwplaats vanwege wegwerkzaamheden. vrachtwagens rijden af en aan. Wij zijn weggegaan
Vreselijk, naam camping niet waard, 1 ster is nog teveel. Klein hobbelig veld, sfeerloos. Wij zijn weggegaan.
Fijne kleine, rustige camping aan rivier. Hele vriendelijke ontvangst, schoon sanitair. Heerlijk gegeten in het restaurant.
Klein, maar fijn. Zeer vriendelijke ontvangst. Aan meer, midden in het bos. sanitair schoon en grote keuken
Camping gaat 14 juni 2025 open.
Heerlijk rustige camping bij kasteel. Ruime plekken met veel schaduw. zwembad, broodjesservice en in hoogseizoen restaurant. wel verouderd sanitair
Het is dat er niets in de omgeving was, anders waren we doorgereden. 90% is vaste gast, kleine plekken, dicht op elkaar. Ontvangst was vriendelijk, alle voorzieningen zijn aanwezig. Prijzig.
Heerlijk rustige camping, vriendelijke ontvangst. Mooie ruime afgescheiden plekken, zeer schoon sanitair en ‘‘s ochtends lekker brood.
Prima camping, lekker rustig (wel wat lawaai van de nabij gelegen weg). Sanitair gedateerd, wel schoon.
Rustige camping, prachtig gelegen in het meer. Vriendelijke ontvangst. Sanitair eenvoudig en schoon. Daghap was heerlijk. Roeibootjes kunnen gratis gebruikt worden.
Redelijke camping voor 1 nacht, maar sanitair is een aanfluiting. Douche is hoekje met douchegordijn. Geen fatsoenlijke wastafel. Raar afwashokje elders op terrein (wel warm water) Dan vind ik € 30 (camper met stroom) veel geld (douche is wel inbegrepen)
Fijne rustige camping, vlak bij de E6, maar ver genoeg om er geen last van te hebben. Zeer vriendelijke ontvangst, prijs voor camper met elektriciteit € 34,00. Sanitair wat verouderd, maar wel heel schoon. Douchen gratis.
in tegenstelling tot eerdere reviews werden wij weggestuurd. Het was absoluut niet de bedoeling dat je hier overnacht. Het is alleen een parkeerplaats