Casa Miré

• Lozen afvalwater

• Stroom

AnnemiekinTransit

2 weken geleden

Fijne plek als je er eenmaal bent. Rustig rijden dan kom je er wel. Lekker rustig 's nachts. Wel koude nacht: -2,6⁰C maar het warmt overdag heerlijk op! Dankjewel voor jullie gastvrijheid!

Roy.vw

jan 2026

Super plek. lekker rustig en kinderen vermaken zich prima. alle voorzieningen aanwezig. er zijn 2 wegen naar deze locatie toe waarvan er 1 heel slecht is. Wel even appen of bellen. dan krijg je ook gelijk de juiste route toegestuurd. Als ze dan niet thuis zijn krijg je ook gelijk de code. goed geregeld!

hvmeggel

dec 2025

De weg er naar toe was lastig te vinden en spannend om te rijden, zelfs als je n ervaren chauffeur bent. Hoewel Campercontact aangaf dat de locatie open zou zijn, was de poort gesloten en vergrendeld De locatie lijkt mij geweldig en ik had het jonge gezin graag wat extra inkomsten gegund, maar helaas heb ik hun gastvrijheid niet kunnen proeven. Uit sympathie geef ik 2 sterren.

Diseminado Diseminados 548

46880, Bocairent, Spanje

38° 44' 31" N 0° 32' 48" W

38.7419479 -0.5465936

Locatie op afgesloten terrein - gebruik GPS-coördinaten - volledig omheind - midden in het beschermd natuurgebied Sierra Mariola - paradijs voor natuurliefhebbers - reserveren aanbevolen - stroom alleen tijdens zonuren (Solarsystem) - historische stadje Bocairent op 12 km - centrum 13km