Espacio Finca Alegría

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Dicht bij de stad Cartagena ligt Espacio Finca Alegría. Omringd door natuur, dicht bij de zee en met verschillende activiteiten, vrijetijdsaanbod en landelijke accommodaties, zijn wij een ideale plek om te genieten van uw vakantie en weekendjes weg.

Lees verder

Yesmads

2 weken geleden

Fijne plek, heel rustig, goede wandel mogelijkheden, aardig personeel, lekker restaurant, we komen zeker weer terug!

b

bubbel1

nov 2025

4 heerlijke dagen doorgebracht, echt lekker tot rust gekomen na mijn stressvolle werkweek....zeker het herhalen waard...vriendelijke mensen met hart voor hun zaak...mooie rustige omgeving...heerlijk eten...warme douches en een heerlijk zwembad...alles top

Delaat

aug 2025

verschrikkelijk smal/ steil weg er naar toe (rimboe) geluiden als de haan en honden s,nachts 2 wc/douche gelegenheid 1 jaar blok ander is nieuw, met een douche gordijn geen douche plank/haak in de douch ruimte, wel erbuiten waar geen handdoek kan hangt ook goede punten vriendelijke meneer (maar gaf geen geld terug) warm water met douchen en het zwembad op de site 19 euro 26 euro betaald zonder stroom (te duur) voor ons nooit meer

Pasaje los Mendozas 57

30396, Cartagena, Spanje

37° 37' 46" N 1° 4' 55" W

37.62936 -1.08187

Locatie host

Lees verder

locatie tussen Cartagena en de Sierra de la Muela - gebruik GPS-coordinaten - strand van Portús 8km - circuit van Cartagena 6km - centrum 11km

1 jan t/m 5 jan

6 jan t/m 14 jun

15 jun t/m 30 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard