@Delaat
top cp geen voorzieningen geen doorrij hoogte meer,de balken zijn weggehaald 👍zie foto 2 vergeet Theo niet top tent
verschrikkelijk smal/ steil weg er naar toe (rimboe) geluiden als de haan en honden s,nachts 2 wc/douche gelegenheid 1 jaar blok ander is nieuw, met een douche gordijn geen douche plank/haak in de douch ruimte, wel erbuiten waar geen handdoek kan hangt ook goede punten vriendelijke meneer (maar gaf geen geld terug) warm water met douchen en het zwembad op de site 19 euro 26 euro betaald zonder stroom (te duur) voor ons nooit meer
komt geen hond wat denken ze van die prijsklasse
top plek rustige pc water en wc bij het kerkhof op grind niet vlak geen hinder van de sportvelden
1 ster nog teveel 2 jaar geleden ook gestaan super cp 3 maanden geleden wilden we hier weer staan (gesloten) we belden had onderhoud (niets van gezien) hij noemde mij een leugenaar in zijn reactie van mijn review we gingen toch terug 3 maanden later hij liet me wel binnen daarvoor 1 ster maar toch maar doorgereden😊 review van 23/9 helemaal mee eens heeft er totaal geen zin meer in😢
top top top 1 van de mooiste cp die wij ooit gezien hebben mooi groot schoon complex super mooi zwembad 23.00 uur komt er een schaal met bitterballen 😊 voor de eigenaars is niets teveel komen zeker terug ton en doret
prima cp. Dichtbij zee, gezellige boulevard. Al verschillende keren teruggekomen op deze prima plek. Lekker gegeten bij Jimmy’s. Hollandse kost
nul sterren 21/6/24 gesloten ziet er verlaten uit 2 jaar geleden wilde hij het al verkopen met de noorderzon vertrokken ? !!!!!!!!
hoe een Spanjaard snel rijk wil worden kuilen in de pad zeer drukke weg erlangs (herrie ) wc en douche uit het jaar blok zeer vies en versleten poort die snachts open blijft iedereen kan erop🙁 zoek verder
Sitecode: 21950
super cp dikke min gratis wifi geen WiFi dus zeer slecht
zeer rustig cp Leeuwarden goed te doen met de fiets wc gebruiken als restaurant open is vriendelijk personeel er kunnen wel 10 campers staan top👍
super cp zelf staan plaats kiezen , overal electric aanwezig schoon water aanwezig vuil water lozen en dit voor een eigen bijdrage dikke 10👍
wat geven de mensen toch gauw 5 sterren €10.- om te staan meer is er niet in Frankrijk is dit op veel plaatsen gratis het bedrijf is zeer rommelig nooit meer
een AANRADER gratis overnachting geen wc geen afwasplaats geen lozingen van grijs water maar gratis s morgens 9 uur een GRATIS rondleidingen in de kaasmakerij en klompen makerij
mooi cp, verharde onder grond als je je plek moet delen zeer krap geen wc of afwas plek 14 euro voor de nacht en 6 euro overdag op loopafstand naar Volendam 20 euro per dag veel geld een parkeerplaats ervoor is gratis
mooi cp wc douche super schoon eigenaar is met vakantie het werd gerund door een medebewoner die krijgt een dikke 10 + helaas was de bar gesloten mooie en veilige plek om Benidorm te zien jammer van de buren veel herrie is een 🚘 wasserette
super cp geen voorzieningen 6 dagen gestaan dicht bij boulevard dicht bij zee,prachtige zee. geen politie 👮♀️ gezien
super cp alles wat je nodig hebt is er vriendelijke beheerders mooi zwembad barretje wc en douche alles super dicht bij winkels en de zee schitterend komen er zeker terug dikke 10+
14 euro op de site 29.50 betalen snel weg
keurige cp prima plek om Madrid te bezoeken,goede verlichting afgezet met hekken dus veilig op de site staat 15 euro maar je betaalt er20 en 8 voor stroom airco 10 ampere 40 camperplekken 1 wc en 1 douche,beiden kunnen niet op slot douche afvoer verstopt, niets kunnen ophangen wc geen papier dit is al jaren zo volgens reviews eens maar NEVER NOOIT MEER
zeer goede cp bedankt gemeente mooi groot betonnen plaat, geen problemen met grote campers schoon water,grijs water👍 jammer geen stroom☹️ ton en Doret
mooi cp vriendelijke heer met mooi zwembad jammer 1 wc en douche in 1 ruimte wel mooi en schoon jammer van de buren een manege dus vliegen bij het zwembad 🙁 snel op doorreis
vriendelijke gastheer super cp rustig locatie mooi zwembad alles nieuw wc en douche voor minder valide een TOP locatie een DIKKE 10
super cp rustig dicht bij zee wel enkele grote kwallen dichtbij supermarkt spar zeer schone douche en toiletten vriendelijke mensen laatste ring slechte WiFi zeker terug te komen