Camping & Resort Bahia Mazarron

• Lozen afvalwater

• Stroom

Rita111

2 weken geleden

Helaas werkt het nog niet helemaal naar behoren. Ik wilde vandaag de was doen, maar de wasmachines hielden er mee op. Dus heb ik op kosten van de camping een paar keer de droger gebruikt. De was was na uren nog steeds niet droog. Toen viel de stroom ook nog eens een half uur uit, waardoor er ook geen water was. Als je klaagt, is het enige antwoord: "Als het je niet bevalt, kunnen we vertrekken."

Dicar20

dec 2025

Deze CP is nog niet helemaal klaar maar dit gaat ‘n hele mooie plek worden. Zowel de eigenaar Richardo als zijn team zijn ontzettend vriendelijk. Wij gaan zeker terug komen.

buddypenny

dec 2025

Als het eenmaal af is, wordt het echt een mooie plek. Hoewel we een actieprijs betaalden, vonden we het nog steeds te duur, omdat de faciliteiten nog niet af waren. Er waren maar een beperkt aantal toiletten en douches, en de hele camping maakte gebruik van de damestoiletten. Ik heb in zes dagen maar één keer warm kunnen douchen, en de laatste twee dagen waren beide faciliteiten gesloten. 's Avonds was er geen elektriciteit. Ze gaven prioriteit aan de bouw en opening van de bar, dus je kunt er bier kopen, maar ik had liever een warme douche gehad :)

Calle Ordenacion Bahia 747

30860, Mazarrón, Spanje

37° 34' 4" N 1° 16' 45" W

37.56770567 -1.27924554

kampeerplaatsen op camping - centrum Mazarron 6km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!