in de heuvels van Tabala - bushalte - omheind terrein - strand 20 min - Murcia 15km - Orihuela 12km
F-16
Zeneta, Spanje€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe ligging van Camperpark Casablanca is erg gehorig. Het is op een afrit naar de Autobshn en de vrachtwagens van de citroenfabriek knallen daar de hele dag. Niet aan te raden
Mooi cp we hebben 2 nachten gestaan, douche en toilet zijn erg verouderd c.q. kapot. Vriendelijke eigenaar die heerlijke sinasappels kwam brengen. We betaalde € 15 per nacht inclusief stroom.
leuke camperplaats om de stad Murcia te bekijken bus halte voor de deur. elke dag verse sinaasappels en citroenen. eigenaars zijn aardig. cp kost gewoon 15 euro p/n inclusief stroom zolang je staat. winkeltje erg duur en let goed op de prijzen wat het eten betreft.
Wasmachine
Zeneta, Spanje38° 0' 8" N
1° 1' 11" W
-1.01986
info@campercasablanca.com
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet