San Luis Torrevieja

Camperplaatsen

• Stroom

niets meer aan toe te voegen! gewoon geweldig voor het geld. aanrader: fietsen in de omgeving via fietspad langs het zoutwatermeer.

Ronja171017

nov 2025

Wij genoten van een heerlijke vakantie op deze private camperplaats, zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. We hadden een eigen badkamer tot onze beschikking en mochten gebruik maken van de buitenkeuken en het zwembad. Voldoende restaurantjes en terrasjes in de omgeving, dichtbij het natuurgebied waar we de flamingo's konden bewonderen. Mercadona op wandelafstand.

Mirja&Huub

jun 2025

Ukobriar en Dolfke halen in hun reviews op basis van onjuiste info en een daarop gebaseerde foute beoordeling het gemiddelde -onterecht dus- omlaag. Francis heeft van zijn parkeerplaats voor zijn eigen camper een heuse privé-camperplaats gemaakt. We moeten de omgeving nog verkennen, maar als plek éénmalig en een aanrader voor als je even tot rust wilt komen, zonder andere camperaars om je heen. Dát incl. de voorzieningen van de andere reviews.

Avenida Brozas 1

03184, Torrevieja, Spanje

38° 1' 21" N 0° 42' 15" W

38.0224645 -0.7040475

Locatie bij particulier - tevoren aankomst- en vertrektijden doorgeven - centrum 500m

1 jan t/m 30 apr

15 sep t/m 20 dec