@KitenPatopreis
- 2024
mooi schoon sanitair , goed restaurant. plaatsen met veel schaduw. toch nog 25 minuten fietsen naar het strand.
vriendelijke ontvangst, heel net sanitair! mooie plaatsen. de hekken zijn voor je veiligheid dus kijk gewoon ook eens daarbuiten, het is er prachtig. er liggen fietspaden (voie bleu) en achter de camping kun je wakeboarden of gewoon lekker op het terras zitten eten en drinken... heerlijk. wij komen zeker terug.
45 per nacht? wat een onzin! Het is gewoon moeilijk een mooie plek te vinden daar of je moet de bergen in maar hier kun je lekker fietsen en wandelen en personeel is super aardig. je staat aan het strand, niet hele grote plaatsen maar heb erger meegemaakt. toen wij er waren werd alles goed schoon gehouden maar mensen kijk zelf ook eens achterom en wees schoon! wij zagen iemand bij de afwas zijn toilet schoonmaken, ja dan wordt het smerig!
niets meer aan toe te voegen! gewoon geweldig voor het geld. aanrader: fietsen in de omgeving via fietspad langs het zoutwatermeer.
Kleuterschool, briefje met wat er allemaal niet mag meteen mee bij aankomst! de eerst plek pasten we niet, kregen op onvriendelijke manier een andere toegewezen, moesten de camper nog een keer daarna draaien want stond niet goed! vol met overwinteraars die het met elkaar gezellig maken want niets te doen verder. sanitair vervallen en vies, moest de haren van een ander uit putje halen en ongedierte tussen de kieren! wij nooit meer iig
Fijne plek, dichtbij het strand met goed sanitair en aardig personeel bij de receptie. buiten het hoogseizoen fietsen richting Estepona langs boulevard leuk om te doen. je wandelt natuurlijk ook zo weg. plaatsen ruim en eerste strandtent bij de boulevard was goed eten! restaurant bij de camping niet gebruikt. voor wie wil fietsen en wandelen een aanrader.
Je raakt hier erg verwend hoor door Marcel en Maybritte, hierna is het niet snel meer goed! lekkere snacks en super goed georganiseerd met de camping app en lijst waar je zelf invult wat je gebruikt, geen gedoe met muntjes en dergelijke, echt top. Wij vinden dit de mooiste plek in de buurt van Malaga en komen de volgende keer ook zeker weer terug.
Als je van de natuur houdt, zeker een aanrader...we hebben zelfs een hop gezien. Het is hier erg rustig, we zijn hier 2 nachten geweest en hebben heerlijk geslapen. als je verder niets gebruikt is het zeker goedkoop! ook badkamer huren voor 2 euro pp per nacht met schoonmaak is top. Sommige dingen wat primitief en voor verbetering vatbaar zoals toilet legen. Fijne gastheer/vrouw, dank je wel volgende keer met pizza! Door droogte kon het niet
Voor een stadscamping zeker prima! niet om weken te staan voor ons maar zeker voor een bezoek aan Sevilla. sanitair goed, wasmachines verouderd...Fijne was zou ik afraden. je hoort de weg maar ja logisch. zou zeker bij een volgend bezoek hierheen gaan.
leuke plek, vriendelijke eigenaar. boodschappen dichtbij, wel wat verder van de kust. sanitair wordt vernieuwd. verzorgde ruime plaatsen. bij oude stierenvechtersarena
leuk met vestingsstadje naast de deur, om 16.30uur ben je te laat. het staat nu vol! alles aanwezig, betalen bij de automaat. zou alléén graag weten hoeveel ampère maar de rest wijst zich vanzelf
sluit me aan bij de andere reviews, sanitair schoon en lekker ruim....daar kun je je handdoek tenminste kwijt zonder dat hij nat wordt. wel alléén voor mensen die goed ter been zijn want terassen!
Geweldig lieve eigenaren en Joran jij ook bedankt voor je inzet en gezelligheid! Best georganiseerde camperplaats die wij kennen, brood en snacks via eigen app te bestellen. ook het bord bij de was, top 👍 Makkelijk te vinden en boodschappen op fietsafstand even wennen maar de Spanjaarden zijn erg voorzichtig met fietsers. Prachtig uitzicht en leuke sfeer, de plaatsen zijn ruim, voor grote campers geschikt. Schoon sanitair, volgend jaar weer!
geweldig lieve eigenaren, welke mij super hielpen toen ik ziek werd! plaats lekker rustig en veilig! dichtbij dorpje met een Dia. reserveren via de app zodat José het kan vertalen naar Spaans. er zit een restaurant bij! makkelijk! alles op basis van vertrouwen, aanmelden via formulier en betalen in restaurant, staat allemaal aangegeven. er zijn douches, toiletten een wasmachine en droger....kortom alles wat nodig is. Wij komen zeker terug!
hoe anders kan een beleving voor iedereen zijn! vlakbij treinen en bussen dus binnen no time in Malaga! eigenaar vriendelijk naar ons toe. dichtbij strand, boulevard en winkels. S'ochtends warme douches, let op er zijn ook koude douches maar staat aangegeven. Ouder maar heel schoon! Ja beetje Schots en scheef dus oprijblokken mee! enig minpuntje lawaai maar dat kun je van tevoren weten
Heel slecht wegdek, zeker 800mtr. Onvriendelijke ontvangst en collega's afvallen foei! 3 nachten wakker, honden blaffen vaak in buitengebied maar de hele nacht?? Buitenrit aardig maar duur! €40,- per uur! sanitair behelpen met buiten wasbak waar men ook cassettes spoelt. Douche vaak koud. Stroom slecht, let op je koelkast! 1 ster buitenrit en 2 Annemiek heeft me met de fiets uit de modder geholpen. meer ✴ kan niet! 1e keer reactie op review?