Finca 010

• Honden toegestaan

T

TCLeeuw

okt 2025

ruime cp op mooi vlakke ondergrond. Zeer grote plaatsen. De cp oogt erg saai en heeft geen uitstraling Moet duidelijk nog aangekleed worden met groen. voor douche en stroom moet extra betaald worden, een systeem wat wij toejuichen. Maar een basisprijs van 20€ is veel te hoog. De eigenaar is vriendelijk en bereikbaar!

Sendplan

apr 2025

Splinternieuwe CP. Contact met beheer verliep moeilijk. Prima uitvalsbasis voor het stand en Elche. Ga daar naar de botanische tuin Hort del Cura! Sanitair zeer verzorgd, met zeep en gastendoekje. En goed wc papier. De juiste warmtestand voor de heerlijke regendouche kostte 3 minuten. Zonde, dat de nieuwe plaatsen niet egaal konden. Hoge blokken nodig.

Affinty

apr 2025

Beste Petra en Marcel, wij zijn toevallig op jullie mooie camping terecht gekomen. Wij verbleven er twee nachten. De percelen zijn gigantisch. Onze auto en aanhangercombinatie hadden voldoende ruimte. De plek is met veel liefde ontworpen. Wij wensen jullie een goede start 👍 Frank en Gaby

Partida Daimes 44

03294, Elx, Spanje

38° 11' 42" N 0° 41' 52" W

38.19506 -0.69768

Camperplaatsen 150 m2 - ook geschikt voor grotere campers - gelegen aan doodlopende weg - alleen toegang volwassenen - El Fondo natuurpark 2km - RIO safaripark 6 kilometer - centrum Elche 8km