Camp farm Slivenec

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Geopend tot 16 oktober 2025 - Gesloten in de winter. Unieke camping in een uitgestrekte boomgaard met prachtige natuur in een landelijk deel van Praag, Slivenec. Direct tegenover de ingang van de boomgaard is een supermarkt met versgebakken gebak, 7 dagen per week geopend van 6.30 tot 20.30 uur. Een gemakkelijke route door het bos naar het fietspad langs de Moldau. Goede verbindingen met de tram en bus om binnen 30 minuten in het centrum te komen. We ontvangen gasten tot 19.00 uur (bij uitzondering kunt u na overleg later komen). Kom gerust binnen en bel me als u mij of mijn ouders niet buiten ziet. Ik spreek Engels en Duits.

Graag even van tevoren bellen. Dank u wel.

Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen :)
Michal

Lees verder

Buekli

okt 2025

Een echte aanrader, erg rustig. De toegangspoort gaat 's nachts op slot, wat ons een veilig gevoel gaf. Bij het inchecken krijg je een sleutel. Er zijn een wasmachine en droger beschikbaar, maar die kosten extra. Jammer dat alles apart wordt berekend: elke persoon betaalt voor de camper, de grootte van de camper, er is geen exacte elektriciteitsrekening (alleen een vast bedrag) en de toeristenbelasting per persoon. We betaalden dus iets minder dan € 40 per nacht.

RoCo1960

sep 2025

Super vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen in de boomgaard, welke je zelf mag uitzoeken. Mooi schoon en fijn sanitair. Tram op loopafstand (500 meter) welke je midden in de stad Praag afzet. Ideaal voor een verblijf en bezoek aan Praag.

Trinidad

sep 2025

ik sluit me aan bij de vorige schrijvers. Sani mag dan iets verouderd zijn ( heb het veel slechter meegemaakt) maar de douche is heerlijk. De Nederlanders hebben deze plek ook gevonden. 4 van de 6 is Nederlands.

Pod rybníkem 9

154 00, Praag, Tsjechië

50.01961231 14.35615941

Locatie host

Graag even van tevoren bellen. Dank u wel.

Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen :)
Michal

Lees verder