@Buekli
- 2021
Een echte aanrader, erg rustig. De toegangspoort gaat 's nachts op slot, wat ons een veilig gevoel gaf. Bij het inchecken krijg je een sleutel. Er zijn een wasmachine en droger beschikbaar, maar die kosten extra. Jammer dat alles apart wordt berekend: elke persoon betaalt voor de camper, de grootte van de camper, er is geen exacte elektriciteitsrekening (alleen een vast bedrag) en de toeristenbelasting per persoon. We betaalden dus iets minder dan € 40 per nacht.
Een hele fijne, rustige plek, een plek waar je je echt thuis kunt voelen. Alle plaatsen zijn ruim. De Donau-fietsroute is vlakbij en beide richtingen zijn aan te raden. Het lokale Chinese restaurant is heerlijk, met grote porties en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een mooie biertuin is op loopafstand.
Zeer goede ruimte voor de locatie en een geweldig afvalpunt voor campers met een maximale hoogte van 2,80 m. De beste manier om te betalen is met de parkeer-app, deze is op veel plaatsen in Ticino geldig. We waren er voor de derde keer en waren altijd tevreden. Geen toilet aanwezig, eigenlijk alleen geschikt voor parkeren en afvoeren. De plaats is verlicht. Met de Parkeer App hoef je niet 24 uur te betalen, je kunt deze stoppen als je de parkeerplaats verlaat.