Camping 2000

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

Hare

jul 2025

Twee sterren voor de inspanningen van de schoonmaak brigade! Te massaal voor ons. Betaalden ca 45,00€ voor een nacht. Een heel groot verschil met wat mensen betaalden in juni t/o van het hoogseizoen.

Een klein gehucht met grote camping, Nederlandse eigenaren sinds 2000. Hoogseizoen staan ze vol. Nu 25 juni 2025 rustig. Mooi groot zwembad, bijna voor ons alleen. Goede wandel en fiets omgeving. Routes vanaf de camping. 2 toiletgebouwen, 1 “klein” ouder maar netjes en schoon, 1 groot en nieuw. Broodjesservice en restaurant. Er wordt nog steeds gewerkt om het nog beter te maken. Contant betalen, nu ong €25 er is een geldautomaat. Ga zo door.

AlexvanDijk8

jun 2025

We hebben 3 nachten op deze camping gestaan. De ontvangst was super aardig en de Nederlandse eigenaren zijn ontzettend vriendelijk. Mooie camping en goede faciliteiten. prima om hier te zijn. Bij vertrek na een nacht en ochtend regen hebben we een beroep moeten doen op een trekker die ons van het terrein kon halen. Ook dat was voor de eigenaren geen probleem. Superfijn. Nogmaals dank en groeten van Alex en Els.

januv dul 15

463 52, Janův Důl, Tsjechië

Camping onder NL leiding - restaurant , bar - mini markt - zwembad - speel en spel mogelijkheden - centrum 2km - Liberec 25km -

1 mei t/m 12 jul

CZK 644,00