@Hare
Twee sterren voor de inspanningen van de schoonmaak brigade! Te massaal voor ons. Betaalden ca 45,00€ voor een nacht. Een heel groot verschil met wat mensen betaalden in juni t/o van het hoogseizoen.
Twee schatten van mensen die hun stinkende best doen op een mooi plekje op de wereld. Het speelkwartier van de stieren op de naastgelegen wei is vermakelijk (wie kijkt er naar wie) Leuke fietstochten mogelijk, ook zonder super conditie. En toch (maar) vier sterren. Bij volledige bezetting van de plaatsen zijn vier toiletten en douches een knelpunt. Niets meer niets minder. Komen we event. weer? Zeker weten, maar wel het voor of naseizoen.
Camping is wat ons betreft op z’n retour. Hygiene staat en valt met de gasten maar onderhoud moet toch echt vanuit de organisatie komen. Doucheputjes lopen slecht door net als de urinoirs. We waren hier voor de derde keer dus hadden wat te vergelijken. Water wel heerlijk warm en restaurant heeft een heerlijk stukje eend op het menu. Bediening spreekt nauwelijks Engels of Duits maar daar is google dan weer handig.
Was weer aangenaam. Dit keer 1e rang door plek met uitzicht. Leuk uitstapje naar dorpsfeest dorpje verderop. Deze camping maakt dat ja automatisch met andere gasten in contact komt, wat elders nogal eens anders is. Bedankt maar weer en tot de volgende want als we in de buurt zijn komen we weer!
In de ‘het midden van nergens’ hebben Erica en Tjerk hun paradijsje gecreëerd. Rust met een hele grote R! Sanitair simpel en schoon en onder de veranda is het fijn verblijven. Als we in de buurt komen gaan we absoluut weer!
Mooie plek na of voor de ‘transalpina’ Vriendelijke bezetting op zowel de camping (eigen gemaakt medizin proberen!) als de zoon in de cafetaria. De spiezen met lamsvlees zijn uit de kunst. Sanitair superschoon en douchen onder mooie grote sproeikop. Ben lichte slaper dus was vanaf 06.00 wakker maar dit is heel persoonlijk. We zouden zo weer komen!
Volle bak sterren! Camping is in opbouw. Nu 2 toiletten en 2 douches maar over een paar weken zullen er 4 douches bijkomen! Gastvrouw en haar man zijn aardige luitjes die veel voor milieu en respect voor elkaar over hebben. Een kleine kruidentuin staat tot de beschikking van de gasten. Je legt hier heel snel contact met andere camperaars. Wij betaalden 300,00 lei voor twee nachten met stroom, één wasmachine en twee Augustiener biertjes.
Leuke plek waar je, als je geen stroom nodig hebt, mooi plaatsen achter de woning kunt vinden. Sanitair is prima en schoon. Perfecte locatie voor of na de ‘transfagarasan’ Wij betaalden 100,00 ron met stroom en 2 volwassenen op vertoon van de svr kaart.
Leuke camping! Eigenaar heeft in Nederland gewerkt en spreekt behoorlijk Nederlands. Weg is in de spits druk, maar rustig in de nacht. Camping ook zeer geschikt voor hele grote campers. Sanitair goed schoon en de eigenaar heeft er een leuke omgeving van gemaakt. Wij hebben 120,00 ron betaald voor campertje, 2 volwassenen en elektra. We komen terug als we in de buurt zijn!
Volle bak sterren! Wat een waanzinnig leuke plek. Op een deel van het erf kun je een werkende boerderij bewonderen. Basic, maar alles is aanwezig. De Service van de gastheer grenst aan het ongelooflijke! ‘s Avonds bij een houtvuurtje met andere gasten over vanallesennogwat babbelen. Zeker waard nog eens terug te komen!!
Man die je opvangt is echt een aardig mens. Neemt alle tijd om je wegwijs te maken en spreekt voldoende Engels op te communiceren. Sanitair is niets mis mee, en men probeert het ook schoon te houden! E.e.a. valt en staat bij hoe gasten zich gedragen. De man die de rekeningen maakt is op het arrogante af. Er kan geen lachje af en een gesprek is geen optie. we zouden 3 a 4 nachten blijven vanwege het strand, na 2 nachten toch maar vertrokken.
Sitecode: 19541
Sanitair, niets mis mee! Betrokkenheid beheerder, niets mis mee!! De 5e ster niet vanwege een stuk of 8 geiten bij de buren, evenals wat kippen, en een haan zorgde voor nogal wat vliegen. De eerste sneltrein die op 150 meter passeerde woonde mss in het dorp of had een vriend(in) omdat hij de luchthoorn nogal bediende. Ben een lichte slaper, en beheerder kan aan bovenstaande absoluut niets doen!! Kortom, weer wat geleerd …. check de landkaart!
Sanitair schoon, plaats op de glooiende weide even aanpassen maar goed te doen. Prima plek op doorreis.
Eén ster. ‘Back to basic’ is niet erg! Voor ons was het meer and ‘basic and then back’ Een verdord grasveld zonder schaduw, en sanitair formaatje telefoonceel uit 1970 was niet ons ding. Niet echt geschikt voor campers (zoals eerder vermeld)
Grappige plek in het toeristen hart van de stad. Matt noemt het eigenlijk een ‘stopover’ maar wegsturen doet hij niemand. Sanitair is gedateerd maar super schoon! Er kunnen 4 units op de oprit staan wat maakt dat je snel contact maakt met andere camperaars, geweldig! De boulevard is kilometers aan restaurants en barretjes. De prijs per overnachting is 1800,00 lek. 1500,00 is de prijs van drie jaar terug. Absoluut een aanrader!
Vijf sterren voor de lokatie als geheel (cp, restaurant) De onmiddellijke omgeving voelt wat verpaupert aan maar men is bezig met vernieuwing.Bar en restaurant zijn aanraders. Het strand ligt op ca 600 mtr en bestaat uit donker zand. Nu, bijna half juni is men hard aan het werk voor het hoofdseizoen en daarom oogt het strand rommelig. 25,00€ p/n is ok voor ons. Sanitair is schoon en de buitendiuches perfect bij warm weer!
Ze (Goran en Leila) wilden eigenlijk een kleinschalige camping! Dankzij alle goede reviews is het ‘onze schuld’ dat de bezettingsgraad steeds beter wordt. Grappige opmerking van een grappige man! Sanitair is prima op orde al zou het met een volledig bezet terrein wel krap zijn. Het bezoek aan het klooster vonden wij indrukwekkend mede dankzij de perfecte begeleiding van Goran! Mochten we in de buurt zijn komen we absoluut weer.
Niets mis mee! alleraardigst jong mens die ons direct wegwijs maakte en een welkomst drankje aanbood. Toiletten super schoon en voorzien van diverse verzorging producten. Met de bus naar Mostar via lijn 2: 3,00 mark enkeltje 2 personen. Er is in 50 jaar veel veranderd in Mostar en w.m.b. niet ten goede. Het is er zeer druk wat niet fijn is bij echt warm weer. Het oorlogsmuseum is echter een aanrader en de brug is perfect herbouwd.
Sitecode: 11967
4 nachten gestaan op ongeveer het midden van de camping. Alleraardigst ontvangen door goedlachse beer. Blokken van de camping en alle hulp van de wereld om perfect te kunnen staan. Sanitair minimaal 4x per dag schoongemaakt dus dikke prima! Waren 110,00€ kwijt, perfect!! Als we ooit nog een in Kroatië komen is dit zeker weten weer ééntje voor op de ‘nog een keer’ lijst.
Supe! Toiletten worden drie keer per dag nagelopen en waar nodig schoongemaakt. Receptie correct en vriendelijk. De beweging melder in het sanitair gebouw is zeer krap afgesteld en we hebben daar melding van gemaakt via de receptie site. Perfecte plaats om de Plitvice meren vanuit te bezoeken. Bij de receptie is een een minibus te reserveren die je op afgesproken tijden brengt en haalt voor 10,00€ Parkeren bij de meren is 17,00€ en rit is ca 35km
Drie sterren omdat op de vrijdag het ineens een vakantie fabriek werd. Camping liep vol en dan heeft de reiniging ploeg er de handen vol aan. Op.zich kan de organisatie daar dus niets aan doen. Men bleef vriendelijk en professioneel en dat zegt ook wat. Gezellig dorp en voldoende te beleven. Restaurant perfect net als de ijsbar met een mega keuze aan smaken. Plaatsen zijn voldoende groot tenzij er een bakbeest van 9 meter op moet.
Rustige cp, mooi uitzicht! vriendelijke ontvangst door man die alleen Italiaans spreekt. Betaalden 20,00€ voor de plaats met electra. De extra 20,00€ voor het sanitair is wat fors maar het zag er verzorgt en schoon uit.
Drie nachten eind mei, wat een ongelofelijke aardige mensen! Sanitair om door een ringetje te halen!!! Dorp vlakbij en leuke stoomtrein reis naar Annot. Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer.
Restaurant op maandag gesloten. Camperplaatsen ok net als sanitair. Is gewoon een grote camperplaats met uitzicht waar je meestal wel een plekje kunt vinden en dus druk. Verder niet bijzonder in onze ogen.
Niets mis mee! Alles ziet er goed uit, Carla doet haar stinkende best om het te organiseren en in stand te houden. Camping liep redelijk vol toen wij er waren maar geen probleem wat dat aangaat. Toch maar drie sterren?? Voor senioren die niet helemaal mobiel zijn kan het hoogte verschil en de helling naar beneden lastig zijn. Douche was beneden en de hoge temperatuur hielp ook niet mee. Is persoonlijk! Hoop dat Carla haar gasten blijft ontvangen!
Het is dat de (met alle respect) ‘schoonmaakster’ de zaak runt. Eigenaar hele dag niet aanwezig? Duitse meneer met 5 honden die ze niet onder controle had, en klacht hierover die niet verder werd behandeld! Dat alles voor 22,00€ (110,0 ron) wat voor een svr camping fors is. Wij zijn hier voor het eerst, en voor het laatst.
Volle bak sterren van ons voor camping ‘de reiziger’ Lenje en Mathias zijn het tweede seizoen open/bezig en wat doen ze het goed! Op relatief simpele wijze en zonder de authentieke uitstraling te verliezen hebben ze iets moois neergezet. Schoon sanitair, een prachtige buitenkeuken op het terras waar je van een perfecte bak koffie kunt genieten en levens ervaringen delen. De rust en de afwezige lichtvervuiling zijn de bonus. We komen terug!!
Sanitair simpel maar schoon, warm water ok en de rust op het terrein ook. Jammer dat de man aan de receptie meer geld wilde hebben als de avond ervoor telefonisch was afgesproken met een dame (goed Duits sprekend) aan de andere kant van de lijn. Vandaar 3 sterren.
Echte stadscamping, loopt tussen 1400 en 1600 uur gestaag vol. Sanitair is redelijk omdat je mi het personeel niet kunt aanrekenen dat er een aantal ‘zwijnen’ gebruik maken van het sanitair. Dan is daar wel het verhaal van bosmaaier freak. Twee dagen achter elkaar met zo’n ding tekeer gaan vinden wij ronduit belachelijk.
Wat een fantastische plek! Wat een verhaal van de eigenaren voor ze eigenaren waren. Rust, service en een waanzinnige sterrenhemel s’nachts omdat er zo weinig lichtvervuiling is. Te veel om op te noemen …… maar dat is allemaal al geschreven. Gewoon lekker jezelf kunnen zijn ….. onbetaalbaar!
Grote (familie) camping met alles erop en eraan.. We betaalden 650,00 csk (590,00 plaats en 2 pers, stroom en 2 douchemunten) Maaltijden simpel maar goed en prima betaalbaar.
Groot veld met door staken bepaalde plekken. Voor gezinnen perfect! Voor ons eigenlijk te veel gezinsgericht en daar is ook niets mis mee! Heerlijk gegeten (Tjechies) en sanitair prima in orde.
Tja, wat moet je van zo’n rustige stek nog meer zeggen? Zoals beschreven, rustig, alles is er en een heel aardige eigenaresse. Aandacht puntje: kijk uit waar je de camper neerzet. Na veel regen waren we bezorgd of we er uit zouden komen (we stonden voor de stookhut) maar alles ging goed. Er waren wat sporen te zien van een camper die vast had gezeten maar geen punt voor ons (trekkers genoeg hier trouwens) We betaalden 19,50€, 2 pers. en stroom.
Camping aan een doorgaande weg waar overdag het geluid van verkeer duidelijk hoorbaar is. ‘s Nachts niets gehoord en heerlijk geslapen. Sanitair is dik voormekaar. Kinderen hebben speel mogelijkheden en er is een klein zwembad(je) Kortom, prima plek om een poosje te vertoeven.
Volgens mij doen de eigenaren/beheerders hun stinkende best iedereen die niet heeft gereserveerd toch een plaatsje te geven. Tijdens het hoogseizoen en een zwembad naast het hek weet je dat je kinderen kunt horen die plezier maken en daar is niets mis mee. Betaalde 27,00€ voor plaats, stroom en 2 personen. Was niet onder de indruk van de watertemperatuur van de douche waar na een halve min. pas lauw water uit kwam (moment opname?) Vandaar 4 ****
Prima! Sanitair super schoon, zorgzame beheerders. Snackbar beperkt maar wat er wordt bereid is niets mis mee! Als we in de buurt zijn komen we weer.
op een dag met echt baggerweer was dit een verademing! schone, grote voorzieningen, heerlijk vers eten en een gastvrijheid zoals je het overal zou wensen. Tip, bestel de salade met twee vorken!
zoals eerder beschreven, 15,00€ voor de overnachting, en 1,00€ per kw. Rustig en schoon, niets mis mee voor een CP!
Rond 16.30 (03-05-2023) niemand bereikbaar ondanks bord ‘geöfnet’ Jammer, we zijn doorgereden.
Die 21,00€ is 34,90€. 2 personen (17,00€) camper (8,50€) stroom (5,00€) en toeristen belasting (4,40€) Voor de rest: nette camping en in onze ogen niet heel bijzonder maar de camping was sinds 1 mei open en wij waren er van 2 op 3 mei. Wel heerlijk rustig.
4 nachten bij Janneke en Rob gestaan. Een eenvoudige camping, waar deze twee hun eigen concept doorvoeren welk gewoon werkt! Mee-eten is deel van het concept en geeft voor ons nou net dat stukje extra. Sanitair is schoon en de omgeving op een vriendelijke manier landelijk. We wensen beide een mooi resultaat in de komende periode.
Eén ster voor de moeite. We hadden genoeg gereden en hier neergestreken. Camping ligt aan het station, sanitair is oud en vies. Geen 20.00 euro waard.
Voor het tweede jaar bij André en Melinda gestaan. Het was weer buitengewoon! Het concept van mee-eten, niks moet veel kan is en blijft uniek. Bedankt weer André en Melinda, we komen volgend jaar weer.
Vond het lastig om sterren toe te kennen. Eigenaresse is vreselijk aardig, toiletten zijn schoon en bij 36 gr. C. is schaduw ook fijn. 19,00€ voor plekje en twee volwassenen met alleen toilet gebruik is aan de forse kant maar het is ook heel rustig, en dat is ook iets waard.
Maar 1 nachtje gestaan, prachtig weer en wat een oase hier. Goede babbel met de eigenaar gehad die bij onze melding ‘geen stroom’ direct in actie kwam! Sanitair prima en hartstikke schoon. Het is vast niet de laatste keer dat we ‘de berkenweide’ bezoeken! Een camperplaats door camperaars gerealiseerd, beter wordt het niet.
3 nachten gestaan op de camperplaats. awas de eerste dag van het seizoen dus hier en daar nog wat klusjes. Geen last van gehad en personeel op alle fronten vriendelijk! Als je wilt kun je overal over zeuren maar nu niet. Is geen plek voor ons in de drukke seizoenen maar leven en laten leven toch? Komen in het najaar nog weer eens kijken .
Van 24 tot 25 februari hier gestaan. Slecht weer maar prima uit de wind, achter de schuur. Rustige stek met schoon sanitair en een allervriendelijkste ontvangst! Zeker niet de laatste keer.
Alles aanwezig en schoon edoch niet voldoende sanitair voor het aantal plaatsen. We verbleven hier 1 nacht en het is niet ons ding op deze CP. Iedereen die het geweldig vind ……. prima!
Wat een magische plek met fantastisch uitzicht over het dal. Reserveren een must maar voor ons California busje toc nog een plaatsje gevonden. Sanitair is minimaal maar schoon en de mensen die de plaats runnen fantastisch. Vlees en eieren verkrijgbaar bij het huis en verse broodjes in het woonkamertje. We komen zeker terug!
Worden voor ons nog teveel gasten toegelaten dus wat ons betreft wat onrustig. Sanitair niks mis mee.
Geweldige camping voor gezinnen waar genoeg te doen is voor de kinderen. op de terrassen is het simpel opstellen. Dank zij corona momenteel jammer genoeg tijdelijk niet naturistisch maar de oplossing in de douche ruimte getuigd van een hoog creatief vermogen van Mark en Margode. Het vertrouwen in de gasten is hoog, wat onder andere blijkt uit het feit dat het zelfbediening is in de geïmproviseerde bar. Echt een leuke plek om te verblijven.
mooie rustige camping, ‘s avonds met de eigenaren samen eten. jammer dat de Nederlanders het laten afweten, Andre en Belinda hebben beter verdiend volgens ons!
zoals gemeld, staan op een grasveld voor de ingang vlak bij de douche (1) en toiletten (2) Bakker en slager om de hoek dus niks mus mee. waarom maar 4 sterren? De andere gasten/bewoners laten hun honden uit die hun behoeftes op beide grasstroken langs het pad doen waar het camperveld aan is gelegen en het niet al te ruim aanwezige sanitair. buiten dat …….. mooi plekje!
Een oase van rust, vriendelijke eigenaar en een fantastisch beginpunt voor fietstochten over het eiland waar je voor terugkomst al je boodschappen kunt doen in het dorp.
Groene oase nabij een leuk stadje. Vriendelijke eigenaren, verouderd maar schoon sanitair. Mooie fietsroutes.
Mooie camping goed verzorgd,zeer aardige eigenaren. Absoluut een aanrader
Mega leuke opzet, fantastische ontvangst door een bijzonder positieve eigenaresse die behoorlijk haar talen spreekt. In deze rare tijd goed nagedacht over hoe iemand en zichzelf veilig te benaderen/houden. Grappige, kleurrijke en vooral schone doucheruimtes. De reden waarom er geen 9 sterren te zien zijn ligt aan mezelf. Ben zeer lichte slaper en moet beter op de locaties letten!