Harrow Wood Farm Caravan Park

• Lozen afvalwater

• Stroom

mgman

mrt 2024

De beschrijving van deze site die verwijst naar reizen en Plymouth is volkomen onjuist. Deze camping ligt in Bransgore, Dorset en vele kilometers van Plymouth!!!!

Japa

jul 2023

We verbleven hier 2 nachten om het mooie gebied te verkennen.Zeer ruime plekken en schoon sanitair,en fijne warme douche, het was wel wat verouderd . we betaalde 36 pond ( hoogseizoen) stroom is 8 pond extra. Winkels binnen fiets afstand 3 km. Goed eten op loopafstand.

Camperkeks

jun 2022

We verbleven een nacht op weg naar Devon. De plaats is goed georganiseerd voor late aankomsten. Iedereen die al gereserveerd heeft vindt zijn stoelnummer op een bericht bij de ingang zonder reservering, je kunt een stoel kiezen en de volgende dag betalen. We betaalden £ 31, maar deze super uitgeruste plek is het zeker waard. zeer schoon, alles is aanwezig, zelfs een strijkplank en strijkijzer en echt grote plaatsen. Bovenkant!!!

Poplar Lane

BH23 8JE, New Forest, Verenigd Koninkrijk

50° 46' 45" N 1° 43' 43" W

50.77908 -1.72872

kleine winkel op het terrein - Dartmoor National Park 1,6km - bus naar Exeter, Plymouth en Torbay stopt voor de locatie - centrum 750m

2 aug t/m 2 aug

€ 35,00 - € 50,00