@Camperkeks
- 2019
- Globecar Globescout Globescout
- 2021
- Buscamper
Om binnen een jaar 4 euro toe te voegen zonder de service te verbeteren, is op de een of andere manier schandalig. Voor de prijs moet het in ieder geval mogelijk zijn om tegen gereduceerde prijs in het zwembad te douchen. Als soloreiziger met hond kan ik pas kort voor sluitingstijd van de winkel vertrekken en kan ik geen gebruik meer maken van de zwemmogelijkheid. Goodwill bij de kassa is nul. Maar het is waarschijnlijk aan de stad om een klantvriendelijke regeling te vinden.
De plaats is gewoon "Wauw." Zeer aardige ontvangst. Alles is met veel oog voor detail ingericht en ingedeeld, alles is zeer goed onderhouden en schoon. Helemaal blij want we hebben ook gedacht aan de viervoeters (een hond is bij de prijs inbegrepen) met een heerlijke badkamer. Ik kom daar zeker terug!!!
Dit is echt een goede pitch! Tarief per dag 8,- voor 3 dagen 22,-. Elektriciteit is extra. Douchen kan in het naastgelegen natuurzwembad, waar je de reguliere entreeprijs voor moet betalen. Aan- en afvoer links van de ingang van het zwembad. Water: men zegt dat je voor 50 cent 50-60 l krijgt, maar dat hangt ook van de tijd af. Twee keer erheen rijden met een jerrycan is dus geen optie, beter eerst voltanken voor het parkeren!
Vandaag aangekomen in Palermo met de veerboot, voor een nacht, daarna verder naar het zuiden. Prijs is 25,- voor de nacht (1 persoon met hond). Douches kosten extra, stroom is incl. afvalwater en toiletafvoer incl. de mogelijkheid om water te tanken. De prijs is een beetje steil
Volgens de app is deze plek het hele jaar open. vandaag hier 25-09-22 aangekomen, plaats gesloten vanaf vandaag tot februari 2023.
Nou, alles wat je nodig hebt is er, maar de camperplaats is zeker maar één manier om wat geld te verdienen met het bestaande pand en alles is wat lukraak geregeld. Caravans zijn hier ook toegestaan en 2 van de beschikbare plaatsen worden waarschijnlijk permanent verhuurd om caravans te huisvesten. Het is oké voor 2 dagen om Schwerin te verkennen, maar ik wil hier niet langer blijven. Prijs is ook een beetje hoog...
Na aankomst in Calais met de veerboot vanuit Dover wilden we niet zo ver rijden en zijn hier beland. nacht €20. Grote plaatsen allemaal met elektriciteit (bij de prijs inbegrepen). Sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. U dient uw eigen toiletpapier mee te nemen. Chemisch toilet en vuilwaterafvoer direct bij de in- en uitgang, hier ook vers water (niet gratis) en vuilafvoer. Zeer rustige plek!!!
Hele aardige mensen!!!! Als alles zo schoon en netjes is, heb je niet de nieuwste normen nodig. De meeste plaatsen worden ingenomen door langjarige kampeerders met stacaravans. Zeer ruime plaatsen op het daarvoor bestemde veld voor stacaravans, caravans en tenten. We zouden het langer dan één nacht kunnen volhouden! ! !
We verbleven een nacht op weg naar Devon. De plaats is goed georganiseerd voor late aankomsten. Iedereen die al gereserveerd heeft vindt zijn stoelnummer op een bericht bij de ingang zonder reservering, je kunt een stoel kiezen en de volgende dag betalen. We betaalden £ 31, maar deze super uitgeruste plek is het zeker waard. zeer schoon, alles is aanwezig, zelfs een strijkplank en strijkijzer en echt grote plaatsen. Bovenkant!!!
Zeer vertrouwde kleine plaats met vrije plaatskeuze. Douches zijn schoon maar douchecabines zijn niet verdeeld, alles wat je meeneemt wordt nat, inventiviteit is hier vereist! Chemisch toilet kan gratis worden afgevoerd. WiFi gratis en werkt. Ik moet nog kijken naar riolering en water. Per nacht met 1 persoon, camper en hond 21,- EUR buiten het seizoen. De omgeving is prachtig, de mensen zijn aardig en behulpzaam - ik kom zeker nog een keer terug...