Redbridge Park and Ride

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

danieleGio

jun 2025

Ik kan bevestigen dat dit een prima plek is om te overnachten. Er zijn ook toiletten, maar die zijn 's nachts gesloten. De twijfel van de kampeervriend die vóór mij schreef, verwijst naar het verbod om geen tafels of stoelen buiten te plaatsen, maar je kunt prima in de camper eten en slapen. De bus naar het centrum is betaald en niet inbegrepen in de parkeerkosten.

robjose

mei 2025

Stonden hier vandaag. Toen we aankwamen einde ochtend stond het bomvol. Nog net een plaatsje gevonden. £8,30 betaald voor 24 uur parkeren. Later zagen we echter dat er specifiek in een motorhome niet gekookt en geslapen mocht worden. Einde middag waren alle campers weer weg. Wij hebben het ook niet aangedurfd om te blijven staan en zijn weer gegaan. Wel een prima plaats om overdag Oxford te bezoeken. Met de fiets goed te doen.

RoelofAnita

jun 2024

park and ride plek, meerdere campers aanwezig en vrachtwagens. prima plek om Oxfort te bezoeken. per nacht 8,10 met kaart te betalen,

Abingdon Road

OX1 4XG, Oxford, Verenigd Koninkrijk

51° 43' 52" N 1° 14' 58" W

51.73121 -1.24953

camperplaatsen op Redbridge Park and Ride Oxford - elk kwartier bus naar en van centrum Oxford - toilet in wachtruimte bus - enig verkeersgeluid - centrum 2.5km

€ 0,00 - € 10,00

(£ 8,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!