The Bluebell Inn

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Fransca5960

okt 2024

Deze plek is er 1 om te onthouden! Van alle gemakken voorzien op de parkeerplaats (£10) of op de camperplaats. Daar qeet ik de prijs niet van. Een gezellige pub met restaurant er bij en een zeer aardige en behulpzame eigenaar. Wat wil je nog meer?

HPonTour

aug 2023

Bijzonder aardige ontvangst ondanks dat de pub gesloten was we kregen een envelop met alle informatie. Jammer dat de pub maandag gesloten was want de menukaart zag er zeer aantrekkelijk uit. Maar dit is zeker een geweldige plek! Je hebt de keuze uit een luxe plek of op het parkeerterrein, en daar zijn de prijzen ook op afgestemd. Wij stonden voor 6 pond. Het was een rustige nacht, weinig verkeer. Grijs water en toilet lozen en door..

Brigitte22

mei 2022

5 mooie camperplekken bij een Pub. Zeer vriendelijke eigenaar. Alle faciliteiten voor je camper aanwezig, zelfs goede Wi-Fi. Je kunt ook gebruik maken van de douche in de Pub. Op de 1e woensdag van de maand is de Oldtimer club aanwezig met minimaal 100 voertuigen. Een mooi feestje. Na 21 uur vertrekt iedereen en hoor je alleen de schapen nog.

Cranesgate South

PE12 6SN, Whaplode Saint Catherine, Verenigd Koninkrijk