@Fransca5960

Ja
2014

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Wat een mooie plek en wat een gezellige eigenaren zijn Esther en Remco! Wij zijn hier een ruime week geweest en het heeft ons aan niets ontbroken. Zelden heb ik zo'n mooie toiletruimte/doucheruimte mogen gebruiken. Met 4 camperplekken is de kans een op drie dat een van de twee ruimtes bezet is dus. Het mooie dorpje Dolores is makkelijk te bereiken, te voet of met de fiets. Een natuurpark op zo'n 5 km. Zeker voor herhaling vatbaar deze mooie plek

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Wat een geweldig mooie plek bij Rico's Retreat! We zijn hier nu twee dagen maar de wind is erg fris. We zouden hier het liefste een week blijven maar zoeken nu even de beschutting van een stad op. We zijn nog een poos onderweg, wellicht komen we hier nog even terug! Aan de super plaats en omgeving ligt het zéker niet!!

Deze plek is er 1 om te onthouden! Van alle gemakken voorzien op de parkeerplaats (£10) of op de camperplaats. Daar qeet ik de prijs niet van. Een gezellige pub met restaurant er bij en een zeer aardige en behulpzame eigenaar. Wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wat een prachtige, rustige en ruime camperplaats. Je staat heerlijk tussen de olijfbomen met een geweldig uitzicht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en Don en Andrea staan altijd voor je klaar.

Wat een mooie plek. Ondanks flinke storm en regen heel goede plek. Mooie mogelijkheid om de 🐕🐕 uit te laten en goed onderhouden sanitair. Bij Boei35 over het bruggetje, trapje af en je loopt zo Heusden binnen. Erg sfeervol centrum met mooie horeca. Tot snel weer! Carmen en Frans

Mooie en ruime camperplaats, zo vind je er niet zoveel. Vriendelijke eigenaar die vertelde over het verhaal erachter. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het hele terrein ziet er ook TipTop uit. Ze verdienen nog veel bezoek maar dat komt wel goed. Vanuit de CP een mooie knooppunt route gefietst en heerlijk met de honden gewandeld. Het weekend is nog niet om maar wij komen zeker terug!

Wat een heerlijke plek. Ruime plaatsen in het groen, keurig sanitair, een zwembad en een mooi park over het water waar je lekker kunt wandelen. Het dorp is op loopafstand en de intermarche 5 minuten fietsen. Wij zijn ook op de fiets naar Tours gereden via een mooie route. Een prima camping!

Heerlijke plaats om te staan. Rust en met je neus in de druivensap vallen. Direct eerste avond proeverij. Heerlijke wijn op de koop toe. Bijna vijf sterren maar konden (nog) niet lozen en communicatie wat lastig omdat wij slecht Frans spreken. Niettemin leuke plaats met dorpswinkels nabij (Rauzan) Zeker voor herhaling vatbaar!

Leuke camping op doorreis naar het zuiden. €4,00 voor een hond is redelijk aan de prijs, zeker als je er 2 hebt. Maar omdat het kleine hondjes zijn werd er maar 1 geteld 😊 Aardige eigenaren en maak zeker gebruik van het verrassingsmenu!

Spiksplinternieuwe cp met prachtige douches en toilet, wasmachine en droger. Bistro en winkels om de hoek. De prijs is hoger dan aangegeven: €12,50 plaats, € 6,00 per volwassene, € 3,00 hond, €. 2,50 electriciteit, € 1.50 umweltgabe totaal € 31,50 per nacht...... Is erg veel voor deze plek!

Goede camping met restaurant, biergarten en aan een meer waar je om heen kunt wandelen. Ze maken gebruik van een pasjessysteem om alle deuren en slagboom te openen. Augsburg op de fiets 7 km via een mooie rustige weg. Prijs is behoorlijk € 39,00 per nacht voor 2 personen en 1 hond (3,50 per dag)

Cp/camping in een mooie omgeving vlak bij een klein dorpje, jammer dat de eigenaar met z'n verkeerde been uit bed was gestapt, daarom maar 1 nacht gebleven.

Wat een heerlijke plek, echt kamperen bij de boer! De koeien worden via de camping van de wei naar de stal gebracht. Er is een speeltuin gemaakt in de strobalen en het uitzicht is prachtig. Het sanitair is netjes, douchen voor € 0,50. Wij betaalden € 21,00 per nacht incl hond en stroom.

De plek is 'anders' maar voldoende voor een weekend 'De Rijp'. Dit jaar opnieuw!

Leuke kleine camping, op loop-afstand van gezellig stadje. Als je aan de buitenkant staat heb je wel last van de drukke weg. Helaas had ik hier niet het Elzas gevoel.

Mooie camping maar als je aan de buitenkant staat is er de hele dag door verkeerslawaai. Prima plek om Selestad te bezoeken en is de moeite waard, maar voor het echte Elzas gevoel moet je wel verder de streek inrijden.

Geweldige camping! Geen gezeur over sanitair, iets ouder maar vreselijk schoon en goed onderhoud overdag. Op de fiets in een kwartiertje in de stad met lekkere restaurantjes en barretjes. Geweldige plek voor camperaars!

CP staat niet aangegeven en waar wij denken dat we moeten gaan staan is het niet erg aantrekkelijk.We zijn daarom ook na een wandeling door het plaatsje doorgereden.

Voor 20 campers is er zeker geen plaats. Het is een kleine parkeerplaats bij de kerk aan een doorgaande weg, maar gezien de kosten een prima plek!