Neist Point Lighthouse Parking

• Honden toegestaan

• Kampvuur

jolly2021

mei 2025

Prachtige plek om te staan. Mooi uitzicht. Geen voorzieningen. In deze periode genoeg plaatsen. Er wordt gewerkt aan verbreding van de weg.

Montymiller

apr 2023

De rit naar deze plek is slecht en vol kuilen en enkelsporige rijstroken. Toen we op dinsdag om 4.30 uur aankwamen, was het erg druk met mensen die kwamen en gingen, maar we kregen een parkeerplaats, de uitzichten zijn ongelooflijk, we hadden de hele nacht vreselijke wind en regen en 's ochtends zag ik een auto langzaam voorbij rijden alle kampeerders en de chauffeur waren ons allemaal aan het opnemen, er zaten Skye-stickers op, dus mogelijk officieel, de reis zeker waard omdat het mooi is.

mick

mei 2022

niet veel vlakke plekken maar geweldige uitzichten die de lange rit waard zijn, mooie wandelingen.

IV55 8WU, Waterstein, Verenigd Koninkrijk

57° 25' 47" N 6° 46' 45" W

57.42968 -6.77913

overnachten met een geweldig uitzicht - naast de parkeerplaats van de vuurtoren van Neist Point - hoewel dit geen officiële overnachtingsplaats is - zijn er geen borden die zeggen dat het verboden is - er zijn veel andere campers aanwezig.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!