@Montymiller
- 2022
We kwamen op donderdag rond 5 uur aan en waren de enigen hier, auto's kwamen en gingen omdat het behoorlijk druk was met hondenuitlaters en hardlopers, de laatste auto's vertrokken rond 9 uur en we waren de enigen hier, lekker rustig tot 10.15 toen een auto stopte in en opzettelijk naast ons geparkeerd om eikels te zijn en zaten daar met draaiende ramen naar beneden en muziek knallend en rokend, na 20 - 30 minuten vertrokken ze en niemand anders kwam tot de ochtend weer met hun honden.
Mooie rit hier langs een enkele baan, zou deze plek nooit hebben gevonden zonder de app, toen we daar rond 4 uur op woensdag aankwamen, waren we de enigen daar. Mooie kleine haven en uitzicht, genoten van ons diner buiten hoewel het nog steeds koud was, later kwamen er nog een paar campers aan, we parkeerden aan de rechterkant van het gebouw en de anderen parkeerden aan de linkerkant ervan, zeker een bezoek waard en we zullen worden volgende keer terug met de kano's om het eiland te bezoeken.
De rit naar deze plek is slecht en vol kuilen en enkelsporige rijstroken. Toen we op dinsdag om 4.30 uur aankwamen, was het erg druk met mensen die kwamen en gingen, maar we kregen een parkeerplaats, de uitzichten zijn ongelooflijk, we hadden de hele nacht vreselijke wind en regen en 's ochtends zag ik een auto langzaam voorbij rijden alle kampeerders en de chauffeur waren ons allemaal aan het opnemen, er zaten Skye-stickers op, dus mogelijk officieel, de reis zeker waard omdat het mooi is.